Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Δύο παρτέρια στη Βενιζέλου



Πολλά καλά παιδιά απλωθήκαν στα πεζοδρόμια. Λογικό. Έμψυχες ή άψυχες οντότητες επεκτείνονται με την απουσία  ορίων ή περιορισμών. Αργά τα στερεά, γρηγορότερα τα υγρά ταχύτατα τα αέρια, γρήγορα τα φυτά γρηγορότερα τα ζώα  και για να μη τα πολυλογούμε με ασύλληπτη ταχύτητα οι Βεριώτες καταστηματάρχες. Φυσικά όταν εμφανίζονται και εφαρμόζονται  όρια όλα αλλάζουν αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Αντίθετα με το ρεύμα πήγε ο ανθοπώλης της Βενιζέλου 32. Αυτός περιποιήθηκε δύο παρτέρια έξω από το μαγαζί του. Ενώ τα φωτογράφιζα έκανα μια απλή σκέψη: Σε μια ακτίνα 20 μέτρων γύρω από το μαγαζί αυτού του ανθρώπου υπάρχουν άλλα επτά παρτέρια. Γιατί να μην τον πληρώσει ο δήμος να περιποιηθεί και τα υπόλοιπα. Στο κάτω κάτω της γραφής ο άνθρωπος έδωσε εξετάσεις και αρίστευσε. Κι αν βέβαια ο δήμος δεν έχει λεφτά, μπορεί να τα μαζέψει από τους γείτονες καταστηματάρχες που δεν μπορεί παρά να χαίρονται βλέποντας τον χώρο τους περιποιημένο.


Όχι βέβαια τώρα.
Στην επόμενη δημοτική θητεία.

4 σχόλια:

  1. Πώς θα ποτίζονται αυτά; Θα βγαίνει η χοντρή με το κουβά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη φουσκίνα, Ο τύπος που φύτεψα τα δύο πρώτα.

      Διαγραφή
    2. Κάποια έχουν και σύστημα στάγδην άρδευσης αλλά κάποιος οφείλει να το φροντίζει. (να το ανοιγοκλέινει δηλαδή)

      Διαγραφή
  2. http://akidapress.gr/index.php/el/home-2/28-idisis/genikagrnea/4650-se-idiotes-ypiresies-dimon-me-enexyro-ta-lefta-pou-plironei-o-laos

    Να φαγώθηκες... Ερχονται σιγά σιγά οι ιδιωτικοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!