Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αστικές Αναπλάσεις: Βανδαλισμοί μικρής εξουσίας



Είναι ολοφάνερο ότι όσοι απεργάστηκαν αυτήν την καταστροφή μισούσαν την πόλη τους. Τέτοιας έκτασης  τσιμεντοποίηση μόνον σαν σκόπιμη καταστροφή μπορεί να  εκτιμηθεί.
Αν το καλοσκεφτείς αντικοινωνικά στοιχεία που βανδαλίζουν υπήρχαν ανέκαθεν στην ανθρώπινη ιστορία. Από τον ακρωτηριασμό  των Ερμών και την πυρπόληση του Ναού της Αρτέμιδος μέχρι την καταστροφή των διδύμων πύργων μπορούμε να βρούμε πάμπολλα παραδείγματα.

Το θέμα είναι ότι πουθενά αυτά τα αντικοινωνικά στοιχεία δεν ζήτησαν την ψήφο των συμπολιτών τους προβάλλοντας την  καταστροφή σαν κατόρθωμα. Κανείς δεν μπορεί να φαντασθεί για παράδειγμα  τον Μπιν Λάντεν υποψήφιο για Δήμαρχο Νέας Υόρκης

Εδώ γράφουμε ιστορία ξεπερνώντας ακόμη και τους έσχατους περιορισμούς της ανθρώπινης φύσης. Δεν ξέρω πως αισθάνονται οι συμπολίτες μου εγώ πάντως δεν με βρίσκω και τόσο περήφανο.

2 σχόλια:

  1. Οσοι διετέλεσαν σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο είναι αυτονόητο ότθι πρέπει να ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ στις εκλογές για την καταστροφή που επέφεραν στη πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο είναι επιεικές.
      Για ένα εξάμηνο δεν πρέπει να κυκλοφορούν καν στην πόλη.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!