Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αλοίμονο...



Χθες ένας αντιδήμαρχος ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος και ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων.
Ήταν όλοι οι παλιοί απ’ ότι με είπαν. Ανέκαθεν ισχυριζόμουν πως αν έστω και ένας από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο τολμήσει να βάλει υποψηφιότητα για να ξαναβγεί τότε η πόλη που του το επέτρεψε είναι άξια της χειρότερης μοίρας.
 Σήμερα ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο ζητά επανεκλογή.
Αυτό πια έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του θράσους. Είναι ύβρις. 
 Δύσμοιρη πλην όμως αξιοπαθούσα Βέροια...

2 σχόλια:

  1. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΡΕ ΝΙΚΟ. ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.verianet.gr/eideseis/topikes-eideseis/beroia-anabletheke-kai-pali-dike-gia-to-stathmo-metaphortoses-aporrimmaton-antithetos-me-ten-anabole-theodorides.html

    Στο παραπάνω λινκ φέρεται υποψήφιος Δήμαρχος και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να είναι κατηγορούμενοι.
    Παρόλα αυτά ζητούν την ψήφο του βεροιώτη. Αν καταδικαστούν, όπως τους κόβω δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, θα συνεχίσουν να την ζητούν! Δεν βλέπω να τους σκιάζει τίποτα. Και αν συνιπολογίσουμε το φιάσκο των ιδίων με τις γέφυρες, τις αναπλάσεις, τους δρόμους που γίνανε "άνω-κάτω" (βλ. Σέλι), το ρολόι, το κολυμβητήριο κ.τ.λ όσο και να τους φτύνεις αυτοί θα λένε ότι βρέχει. Εύχομαι να πιάσουν πάτο στις εκλογές ώστε να βρεθούνε στο ίδιο επίπεδο με αυτό που φέρανε την πόλη. Γιατί αυτή η πόλη εξαιτίας των τελευταίων διοικήσεων έπιασε πάτο συγκριτικά με άλλες ελληνικές πόλεις. Μια βόλτα σε μερικές, όχι μακρινές, αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!