Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ε, μα πια...


Από το site του Δημήτρη Καρολίδη

00-0085-4-452Σάββατο 29 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. ΑΝΑΨΤΕ όλα τα φώτα!!!! - OXI στην ώρα του μα@@κα! - Δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια άσκηση επιβολής πειθαρχίας



Μην υπακούσετε σαν “πρόβατα” στο κάλεσμα να κλείσετε τα φώτα σας το Σάββατο από 8.30 έως 9.30μμ.
Δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια άσκηση επιβολής πειθαρχίας.
Πείτε ΟΧΙ στη μαζική υποταγή και στην ενοχοποίηση των πολιτών του κόσμου.
Δεν είμαστε ένοχοι εμείς οι απλοί πολίτες του κόσμου για την οικολογική καταστροφή του πλανήτη. Δεν εξαρτάται από εμάς η σωτηρία του πλανήτη.
Τον πλανήτη τον καταστρέφουν συστηματικά οι λίγοι, αθέατοι και μεγάλοι, που μπορεί να μη φορούν κουκούλες αλλά κρύβονται μέσα στις σκιές και παίζουν με τις ζωές μας σε ένα ντελίριο επίδειξης ισχύος.
ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για αυτήν την ρυπογόνα τεχνολογία. Η ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων ήταν δυνατή εδώ και 40 χρόνια αλλά θέλαν να πουλήσουν τα πετρέλαιά τους.

Δε μας έχουν αφήσει καμιά επιλογή από το να χρησιμοποιούμε την ρυπογόνα τεχνολογία τους κι έτσι αθελά μας να γινόμαστε συμμέτοχοι αυτής της οικολογικής καταστροφής.

Αυτοί οι μεγάλοι και ισχυροί έχουν την επιλογή της επιβολής μιας μή ρυπογόνας τεχνολογίας αλλά εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα της χρήσης μιας μή ρυπογόνας τεχνολογίας. Μας έχουν κάνει χωρίς την θέλησή μας συνένοχους σε ένα οικολογικό έγκλημα.

Και τώρα με αυτήν την άσκηση επιβολής πειθαρχίας προσπαθούν να μας αποσπάσουν και την ομολογία ότι εμείς είμαστε συνυπεύθυνοι για αυτήν την καταστροφή. Μας λένε ότι από εμάς εξαρτάται η σωτηρία του περιβάλλοντος όταν εμείς δεν έχουμε καμμία συμμετοχή στις αποφάσεις που καθορίζουν τη ζωή μας. Μας λένε να πλένουμε με κρύο νερό για να κάνουμε οικονομία στην Ενέργεια. Μα αν η ενέργεια παραγόταν από τον ήλιο και τον άνεμο τότε η παραγωγή της δε θα επιβάρυνε το περιβάλλον.

Το θέμα δεν είναι πόση ενέργεια καταναλώνουμε αλλά πόσο ρυπογόνος είναι ο τρόπος παραγωγής αυτής της ενέργειας κι αυτό δεν το καθορίζουμε εμείς, οι πολίτες του κόσμου, αλλά οι ασυνείδητοι, προδότες και μισάνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις.

Η Δ.Ε.Η. (ο ανηλεής αυτός δολοφόνος που το μόνο που ξέρει είναι να ρυπαίνει και να αυξάνει συνεχώς το κόστος της ενέργεια) ετοιμάζεται να κάνει κι άλλο εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος με λιθάνθρακα.
Και τώρα μας ζητούν να κλείσουμε όλοι τα φώτα το Σάββατο από 8.30 έως και 9.30. Το ονομάζουν ώρα της Γης αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια άσκηση επιβολής πειθαρχίας και μια Δήλωση υπαιτιότητας και ενοχής για την οικολογική καταστροφή του περιβάλλοντος.
Αυτοί θέλουν για μια ώρα να είμαστε στο σκοτάδι.
Εμείς απαντάμε με μια ώρα μέσα στο φως.


ΟΧΙ στην υποκρισία! OXI, δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!
"Ώρα της Γης  η μεγάλη απάτη!

Tο Σάββατο 29 Μάρτη, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που... κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους! Είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!

Ο πλανήτης θα σωθεί όταν πληρώσουν και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!

Αυτή η ξεφτίλα πρέπει κάποτε να σταματήσει.

Μην πέφτετε θύματα των δήθεν οικ(ω)λογικών οργανώσεων του κ@λου που εν ώρα δήθεν ..."περισυλλογής" σκέπτονται να περάσουν τα ηλίθια μηνύματά τους, λες και αν κλείσουμε όλοι εμείς τα φώτα των σπιτιών μας για μια ώρα, θα ...χεστεί η φοράδα στ' αλώνι.

Δεν ξεστραβώνονται να δούνε τα ανά τον κόσμο ρυπογόνα εργοστάσια, παρά μόνο επιχειρούν να μας πείσουν ότι έβαλαν ...αμέτι - μωχαμέτι να σώσουν τον πλανήτη, σβήνοντας για μια ώρα τα ...φώτα των σπιτιών μας.!

Τα ανδρείκελα, που ενώ γέμισε την Ευρώπη με καρκινογόνα χημικά πολέμου, τώρα τους έπιασαν οι ευαισθησίες για την σωτηρία του ...πλανήτη.
Οποία υποκρισία.!


Την επόμενη βδομάδα μπορεί να μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ...τηλεφωνούμε για μια ώρα.

Τον επόμενο μήνα θα μας ζητήσουν να μην πιούμε νερό για μια μέρα, μπας και ...κορακιάσουμε απ' τη δίψα.

Την επόμενη φορά θα μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ...πηδιόμαστε απ' το παράθυρο, και οτιδήποτε άλλο απίστευτο που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.

Γι' αυτό θυμηθείτε.!

Όχι στα ηλίθια καλέσματα - κελεύσματα των υποκριτών και των ...οικωλογούντων του κώλου.

Στις 8.30 το βράδυ ανάψτε όλα τα φώτα των σπιτιών σας, και μαζί μ' αυτά, και των ...αυτοκινήτων σας.

Σημείωση του blogger: Ο κ. Καρολίδης γράφοντας  μα@@κα εννοούσε μαλάκα. Το ξεκαθαρίζω γιατί οι κουφάλες μας έπριξαν τ' αρχίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!