Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΤΑΑ



ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΤΑΑ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ΣΤΙΣ 11:00 ΠΜ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΝΗ 22 Οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων  εις βάρος 50.000 μηχανικών δεν θα περάσουν!

Το ΤΕΕ καλεί τους διπλωματούχους Μηχανικούς, να αντιδράσουν άμεσα και αποτελεσματικά απέναντι σε μία ακόμη προκλητική και πραξικοπηματική απόπειρα  του προέδρου του ΔΣ ΕΤΑΑ, ο οποίος επιμένει να  κινήσει τη διαδικασία κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων, μέσω του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), αγνοώντας επιδεικτικά τη νομιμότητα, τις ξεκάθαρες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, τη γνωμοδότηση καταπέλτη του Συνηγόρου του Πολίτη, που απαγορεύουν και  ακυρώνουν τις επιδρομές κατασχέσεων στην περιουσία των πολιτών για ασφαλιστικές οφειλές.

Η απειλή των κατασχέσεων ενεργοποιείται   εις βάρος δεκάδων χιλιάδων
επιστημόνων, ιδιαίτερα εις βάρος περί των 50.000 διπλωματούχων Μηχανικών, λόγω ασφαλιστικών οφειλών, ενώ  ολόκληρος ο επιστημονικός κόσμος, που μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία μαστίζεται από την κρίση, αντικειμενικά και εύλογα αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις οφειλές του, λόγω της οικονομικής ύφεση και της εκρηκτικής ανεργίας.

Το ΤΕΕ καλεί τους διπλωματούχους Μηχανικούς, να αντιδράσουν άμεσα και
αποτελεσματικά:

-Για να αποτραπούν οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων σε 50.000 μηχανικούς με ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές.

-  Για να μην περάσει μία ακόμη μεθόδευση, που δείχνει τη λειτουργία του κ. Σελλιανάκη απέναντι στους Φορείς και τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ.

Δηλώνουμε ότι όποτε και όπου ο κ. Σελλιανάκης συγκαλέσει νόμιμα η παράνομα συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΤΑΑ, θα είμαστε εκεί.

Με βάση τις αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ, οι  παρεμβάσεις και οι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται μέχρι να επιλυθούν οριστικά και δίκαια τα ασφαλιστικά μας αιτήματα.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!