Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΕΛ Βέροια; (ενημέρωση)

Ευφυές έως πνευματώδες. Και τον είχα παρεξηγήσει τον πρόεδρο.
Έχω και πρόταση.
Τους ζωηρούς φιλάθλους που τα κάνουν γυαλιά καρφιά (ξέρετε Παοκτσίδες-αριανούς ολυμπιακούς κοκ) στην Λάρισα. Το Αλκαζαρ ή όπως το λένε. Τους υπόλοιπους τους ήσυχους που θα αφήνουν και κανένα φράγκο  εδώ.
Ενημέρωση 12,42 11 07 13
Από τον ΛΑΟΣ-ΕΠΕΑ αντιγράφω

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί συγχώνευσης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας με την ΑΕΛ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης. Σε δήλωσή του προς το laos-epea.gr ο ιδιοκτήτης της ‘βασίλισσας’ τονίζει μεταξύ άλλων ότι η τελευταία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να προχωρήσει σε δημοπρασία του γηπέδου οδηγεί σε καθυστερήσεις στα έργα του γηπέδου που ζήτησε η σούπερ λίγκα, άρα το γήπεδο δεν μπορεί να πάρει άδεια καταλληλότητας.
«Ο χρόνος περνά και η διοίκηση είναι αναγκασμένη να αναζητήσει έδρα. Λυπόμαστε που θα μεταφέρουμε την έδρα της ιστορικής μας ομάδας σε άλλο γήπεδο, αλλά αυτό δεν είναι δική μας ευθύνη. Μας αναγκάζουν να ξενιτευτούμε. Ψάχνουμε διάφορες λύσεις και μία από αυτές είναι και το ΑΕΛ FC Arena της Λάρισας. Η Βέροια ούτε όνομα θα αλλάξει ούτε συγχώνευση θα κάνει με άλλη ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!