Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Εύλογη απορία

Φίλος μου έστειλε το παρακάτω e-mail:


''Από τον δήμο Βέροιας ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 4-7 στις 12.30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και Κυκλοφοριακής Αγωγής στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου μπορούν να παρευρίσκονται και οι ενδιαφερόμενοι για το παρακάτω θέμα:Θέμα 13ο :
Ο Σύλλογος υπαλλήλων Δήμων Νομού Ημαθίας με την υπ' αριθμ. 16360/29-3-13 αίτηση της ζητά την έκδοση ετήσιων καρτών στάθμευσης, για τους υπαλλήλους για τους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης.''

Γιατί δεν τους λένε να παρκάρουν κάτω-κάτω από την Εληα; ;-)

4 σχόλια:

  1. Μππααα. Ας περπατήσουν, τι το θέλουν το πάρκινγκ για 10λεπτες αποστάσεις που πέχει η πόλη?
    Να μάθουν να περπατάνε όχι να παρκάρουν δίπλα στη δουλειά τους. Εξάλλου οι χώροι ελεγχόμενης στάθμευσης είναι για να εξυπηρετούνται οι πολίτες και οι καταναλωτές όχι να παρκάρουν οι υπάλληλοι όλη μέρα. Ότι ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ακριβώς... Ας περπατήσουν... Εξάλου, κάτω-κάτω από την Εληά θα μπουν και κυλιόμενες σκάλες και δεν θα κουράζονται τόσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου έκανε εντύπωση και κάτι ακόμα.
    Έχει αρκετά θέματα, (4-5 νομίζω) που οι μαγαζάτορες ζητούν δέσμευση αποκλειστικών θέσεων για τους πελάτες τους!!! Προσφέρει η επιχείρηση πάρκινγκ δλδ, στην πλάτη του Δήμου?
    Και τι θα γίνει αν με την αρχή της αναλογικότητας και της ισότητας ζητήσουν όλοι??

    Να μην πω και για όσους από κόμπλεξ δεν θέλουν να παρκάρουν μπροστά στα μαγαζιά τους αιτούνται ζαρντινιέρες και πάρκινγκ ποδηλάτων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή ήταν μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει στη Θεσ/νίκη γύρω στο 2004. Θα αγόραζες λέει μια θέση στο δρόμο και θα ήταν δική σου.
      Η πατέντα απέτυχε παταγωδώς.
      Φυσικά λύση υπάρχει και είναι η τεχνολογία. Μπορεί άνετα να γίνει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα κλιμακούμενης χρέωσης στο κέντρο. Κοστίζει αλλά γίνεται. (πρόκειται βασικά για αισθητήρες καρφωμένους στην άσφαλτο χρήση κινητού και κάρτες που τις αγοράζεις από αυτόματους πωλητές.
      Ξέρω τι λες μέσα σου. Τα ίδια λέω κι εγώ, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!