Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η αντλία θερμότητος που δεν δούλεψε ποτέ.



Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 κατέθεσα αίτηση στο δήμο Βεροίας όπου ζήτησα τα εξής:  …να πληροφορηθώ αν υπήρξε εξέταση και καταλογισμός ευθυνών από μέρους του Δήμου Βεροίας σε σχέση με την δυσλειτουργία του συστήματος θέρμανσης και ψύξης του Δημοτικού κτηρίου του Δήμου Βεροίας.


Για να κάνω σαφή την αίτηση κατέθεσα και ένα Ιστορικό όπου έγραφα
Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η κεντρική Δημοτική Διοίκηση είναι ένα παλιό γυμνάσιο το οποίο κτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Τέλη της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε να μετατρέπεται σε Δημαρχείο και παραδόθηκε στις αρχές της Δεκαετίας του 2000. Στο κτίριο προστέθηκε και εγκατάσταση ψύξης και θέρμανσης με εξηναγκασμένη ροή αέρος μέσω σωμάτων (fan-coilers) και κεντρική μονάδα αντλία θερμότητος. Η εγκατάσταση δούλεψε δύο τρία χρόνια και μετά χάλασε. Σήμερα ξοδεύονται 200.000 € για την αντικατάσταση της αντλίας θ8ερμότητος της εγκατάστασης. Είναι αυταπόδεικτο ότι η αιτία της μερικής (τουλάχιστον) αστοχίας του συστήματος και ο συνεπαγόμενος καταλογισμός ευθυνών θα έχει γίνει αντικείμενο διερεύνησης εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου.

Επειδή παρόμοιες εξετάσεις γίνονται μέσω ένορκης και πλήρως προδιαγεγραμμένης από Νόμους διεργασίες και τηρούνται πρακτικά, ζήτησα
 
Τα αντίγραφα του πορίσματος  της ΕΔΕ που έγινε για το συγκεκριμένο θέμα ή αν δεν διεξήχθει εξέταση τους λόγους για τους οποίους δεν διατάχθηκε.  

Δεν πήρα ακόμη απάντηση. Ο χρόνος τους έχει σχεδόν περάσει

2 σχόλια:

  1. Τι ΕΔΕ?? Τι είναι αυτό?? Γιατί να κάνουμε??
    Η κακιά η ώρα.... αυτά θα σου πουν!!

    Εδώ για το Σέλι, που κατηγορούνται για κακούργημα, η ΕΔΕ, έβγαλε ρίζες και αράχνες μέσα στα συρτάρια, μέχρι να βρει το δρόμο της.

    Η ατιμωρησία φταίει για τα σκατά που έχουμε βουτήξει. Και των υπαλλήλων, αλλά και των αιρετών που τα κουκουλώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την απάντηση θέλω κι εγώ. Ότι φταίει η κακιά η ώρα.
      Την θέλω όμως γραπτά. Δικαίωμα που εκπηγάζει από το άρθρο 10 του Συντάγματος και τον Νόμο 2690/99 με όλες τις συμπληρώσεις του.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!