Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το μάτι της γάτας



Πριν μέρες δημοσιεύθηκε εδώ, ένα μικρό κείμενο με φωτογραφίες όπου γινόταν αναφορά στην επικινδυνότητα της οδού Δήμητρας. Τότε μάλιστα είχε εκφρασθεί η πρόθεση για προσφυγή στην δικαιοσύνη. Επικράτησαν δεύτερες και ωριμότερες σκέψεις. Αυτές και σε συνδυασμό με το ότι η προσφυγή στη δικαιοσύνη οφείλει να συνοδεύεται και με παράβολο των 100 €, οδήγησαν σε ένα απλό εξώδικο προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών.
Το μήνυμα δόθηκε γραπτά για να μη μπορεί να αλλοιωθεί και με μορφή εξωδίκου για να υπάρχει τεκμήριο για τους νομικούς  μετά το επόμενο ατύχημα, αν φυσικά δεν γίνει κάτι ενδιαμέσως.
Εκεί εκτός από την περιγραφή της κατάστασης, δόθηκε και μια λύση, πλην της ιδιαίτερα ακριβής  προφανούς, δηλαδή την επισκευή των λανθασμένων κλίσεων του δρόμου: Τοποθέτηση πριν και μετά τα 100 επικίνδυνα μέτρα του πιο επικίνδυνου δρόμου της πόλης σειρών από ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας είναι η εμπορική τους ονομασία),  φωτεινών προειδοποιητικών πινακίδων και αν ο Δήμος αντέχει οικονομικά, προειδοποιητικών συνδεδεμένων με ραντάρ μέτρησης ταχύτητας όπου οι οδηγοί θα πληροφορούνται με πόση ταχύτητα τρέχουν. 
Δεν είναι γνωστό πως θα αντιδράσει ο Αντιδήμαρχος. Θεωρείται γενικώς σώφρον άτομο. 
Βλέπουμε...

2 σχόλια:

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!