Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Προτεραιότητες…



Διαβάζει κανείς στον τοπικό Ημερήσιο Τύπο της Βέροιας ΛΑΟΣ 21 01 13 «Το μεγάλο έργο, αυτό που θα πρέπει να ξεκινήσει στον 1,5 χρόνο που απομένει στη θητεία μας είναι το Διοικητήριο στην Ημαθία. Πληρώνουμε πολλά χρήματα για να στεγαστούν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας. Το μεγάλο όνειρο όλων μας είναι να έχουμε δικό μας σύγχρονο και λειτουργικό διοικητήριο.» . Λόγια του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ημαθίας. 


Πρέπει να ξοδευτούν 15 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με την φιλοδοξία του Αντιπεριφερειάρχη, για να στεγαστούν υπηρεσίες που δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν καν σε μερικούς μήνες. Χρήματα που θα στερηθούν τα καθαρά αναπτυξιακά έργα όπως η βιομηχανικές περιοχές, για τις οποίες ο Αντιπεριάρχης δήλωσε πως έχει «άτυπες». Δηλαδή περιοχές  χωρίς έργα υποδομής, με ανεξέλεγκτο κόστος γης και έκθετες στις ορέξεις του κάθε τρωκτικού που πριν βάλει υπογραφή θα ανοίξει την παλάμη του. 

Όσο για το κτηριακό δυναμικό εκεί είναι που έχουμε πλέον αφθονία. Οι εγκαταστάσεις του πρώην Β’ ΣΣ, όλες. Οι εγκαταστάσεις της ατυχήσασας  πανεπιστημιακής σχολής   οι οποίες  θα μετατραπούν σε άντρο ανομίας σύμφωνα με τις «Ακαδημαϊκά ήθη» που επικρατούν στη χώρα μας. Κτηριακά που είναι πενταπλάσια δηλαδή από τις ανάγκες της πρώην Νομαρχίας αλλά ο κ. Καραπαναγιωτίδης ονειρεύεται Διοικητήριο. 

Τι να πει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!