Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Γέφυρα Κούσιου: Περί οριακής προθεσμίας (μετά δύο χρόνια)



Πριν μέρες είχα ζητήσει την δήλωση του εργολάβου με βάση την οποία λύθηκε η σύμβαση του έργου της Γέφυρας Κούσιου. Η απάντηση ήρθε. Δεν υπάρχει τέτοια δήλωση, είπαν, διότι η λύση της σύμβασης έγινε λόγω λήξης της οριακής προθεσμίας του έργου και γι΄αυτό δεν χρειαζότανε ειδική δήλωση διακοπής έργου.


Και εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά

  1. Ποια είναι αυτή η ημερομηνία. Έκανα αίτηση και περιμένω απάντηση.
  2. Όταν έγινε ολόκληρη φασαρία το ‘12 και από τον γράφοντα (εδώ η προσφυγή του στην Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και εδώ αντίστοιχο κείμενο που είχα δημοσιεύσει και εδώ το νόστιμο: Η προσφυγή που έγινε στην Αποκεντρωμένη διοίκηση και αναφέρθηκαν όλα που δυστυχώς όμως απορρίφθηκε γιατί λέει δεν είχα έννομο συμφέρον!) και περιγραφόταν με χίλιες λεπτομέρειες η έννοια της οριακής προθεσμίας, γιατί κανείς τους δεν καταδέχθηκε  να ακούσει οτιδήποτε;



Την μόνη φορά που καταδέχθηκαν να με ακούσουν ήταν το 31 12 13 με το γνωστό κείμενο. Τελικά η απόφασή τους ήταν να με κάτσουν στο σκαμνί.  Και φυσικά δεν το έκαναν ούτε καν για να με κυνηγήσουν.  Με ήθελαν πατημένο κάτω για να βάλουν μυαλό σ’ όσους είχαν μια εφημερίδα ή ένα μπλόγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!