Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Σε ποιά μπανανία ζω;(ενημέρωση)

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Γραφείο της Δημάρχου Παρουσία του Δωρητή
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Πέμπτη 22 Μαΐου) στο γραφείο της Δημάρχου Βέροιας κ. Χ. Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, η συνάντηση την οποία είχε προαναγγείλει η Δήμαρχος σε συνεννόηση με τον μεγάλο δωρητή κ. Γιάννη Κούσιο, με τη συμμετοχή των επικεφαλής των παρατάξεων που έχουν περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών κ. Κώστα Βοργιαζίδη και κ. Κ. Καραπαναγιωτίδη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να δοθούν στον δωρητή οι διαβεβαιώσεις κάθε πλευράς ότι το έργο της «Γέφυρας Κούσιου» θα συνεχιστεί χωρίς να υπάρξουν εμπόδια από καμιά πλευρά και δίχως να το παρακωλύουν αντιπολιτευτικές τακτικές.
Απ την πλευρά τους οι δυο διεκδικητές του Δημαρχιακού Θώκου διαβεβαίωσαν ότι το έργο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα τηρώντας την προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του.
Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και ολοκληρώθηκε ομαλά αφού ο δωρητής έλαβε τις διαβεβαιώσεις που ζήτησε.¨»

YΓ του blogger: Ta bold δικά μου   
Ενημέρωση: Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πως δεν έφαγα ψήσιμο να υπογράψω κι εγώ ότι θα "αποκηρύξω αντιπολιτευτικές πρακτικές"!!!

6 σχόλια:

  1. Χαχα, δηλαδη παλι τον τυλιξανε τον ανθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυλίξανε... Τυλίχτηκαν μάλλον. Κάτι σαν το "αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια"

      Διαγραφή
  2. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΠΩς 'ΕΝΑΣ βασικός λόγος που η ΧΟΓ απαρνήθηκε τα ( εγκόσμια ) -πολιτική εξουσία - είναι η Γέφυρα Κούσιου που όζει πανταχόθεν....Γάτος η Χαρούλα .Οχι σαν τους Ναούσης και Αλεξανδρείας που εκτέθησαν και τώρα κάθοντα σε αναμμένα κάρβουνα .. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ολοφάνερο. Άλλη είναι η ερώτηση εδώ. Ο Καραπαναγιωτίδης γιατί κάθισε και την έφαγε;
      Αδέξιος; Μπουνταλας; Συνένοχος;

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤ Ω..ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άδικο και τεμπέλικο. Οφείλουμε να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο που μας περιβάλει και από την ακριβή αποτύπωση και εκτίμηση της συμπεριφοράς των ηγετών.
      Θέλουμε δεν θέλουμε αυτός ανήκει στην κατηγορία αυτή. Οφείλουμε να τον κατανοήσουμε άρα οι αφορισμοί δεν μπορούν να μας βοηθήσουν.
      Αν είναι αδέξιος ή μπουνταλάς γιατί επελέγη από μια ομάδα ανθρώπων να διεκδικήσει την διαχείριση των πραγμάτων της πόλης. Αν είναι συνένοχος ποιοί είναι οι άλλοι ένοχοι κοκ.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!