Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Αρβανιτίδης"



Aπό την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Αρβανιτίδης ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε. δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι όσα αναφέρθηκαν κατά κόρον τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορα ΜΜΕ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Αυτή κατατέθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές στις οποίες υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Όσοι βιάστηκαν να ενημερώσουν δήθεν το κοινό με ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε. πιστή στις αρχές της διαφάνειας, σεβόμενη απόλυτα το καταναλωτικό κοινό, ευχαριστώντας αυτό για την προτίμηση που έδειχνε και συνεχίζει να δείχνει σ 'αυτήν, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου φορέα για οποιοδήποτε έλεγχο, όπως έπραττε όλα αυτά τα χρόνια".

Σημείωση του Blogger: Αν στην Βέροια είχαμε μερικούς ακόμη επιχειρηματίες που ξεκίνησαν από το μηδέν και έφθασαν να έχουν 200 S/M δεν θα έγραφα τίποτε. Σήμερα το πράγμα αλλάζει. Όποιος θέλει και την άλλη άποψη ας πάει εδώ

2 σχόλια:

  1. Έχεις έκπτωση στα Friskies ή τα παίρνεις δωρεάν; Όπως και να 'χει, να ελέγχεις πάντα την ημερομηνία λήξης της κονσέρβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!