Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Να τελιώνουμε



Η υπόθεση του παλιού δικαστικού κτηρίου έχει εξαντληθεί. Έχουν ειπωθεί δηλαδή όλα όσα μπορούσαν να ειπωθούν. Την  Δευτέρα 01 07 13 συζητιέται στο δημοτικό συμβούλιο.

Εκεί από την μια θα έχουμε το θέατρο της κ. Δημάρχου. Μια παράσταση που την βλέπουμε εδώ και τρία χρόνια. Να μη συγχωνευτούν σχολεία, να μη συγχωνευτούν κλινικές (όλοι οι διευθυντές εξ άλλου είναι παλιοί κομματικοί φίλοι), να μη φύγει η πανεπιστημιακή σχολή, να μη καταργηθεί το Β΄ΣΣ, να μη μεταστεγαστεί η Κτηματική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη να μη γίνουν απολύσεις συμβασιούχων από τον Δήμο να μη γίνει έλεγχος στον Δήμο. Από την άλλη η αντιπολίτευση δεν θα αρκεστεί στον ρόλο του θεατή που πετά ζαρζαβατικά απογοητευμένος από την απόδοση των ηθοποιών. Θα διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμη μια φορά. Θα πλειοδοτήσει στην ανοησία.

Λύση υπάρχει βέβαια. Εκτός από την φθοροποιό κουβέντα, που θα καθυστερήσει την εκποίηση υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα. Η επικείμενη λεηλασία του κτηρίου.  Για να αποφύγουμε λοιπόν την υποβάθμιση το μόνον που πρέπει και μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι την επιτάχυνση των διαδικασιών για την εκποίηση του ακινήτου. 

Αν κάποιοι έχουν μια καλή ιδέα για την χρήση και την αξιοποίησή του τότε ας μαζέψουν χρήματα και ας συμμετέχουν στον πλειστηριασμό. 

Τόσο απλά.

4 σχόλια:

  1. Μουσειο να γινει το παλιο δικαστηριο!
    Μπορει να σπασουμε και το ρεκορ χαχα...

    http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1826383

    Μουσείο με μηνιαίες εισπράξεις δέκα ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θύμισε αυτό που είχε πει ο Πάγκαλος για τον ΟΣΕ. Είχανε φέρει είπε κάτι ειδικούς για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς είπε στον Πάγκαλο. Πρέπει να κλέισουμε τους σταθμούς που κόβουν από ένα έως δύο εισητήρια. Στην ερώτηση, τη μέρα; Η απάντηση ήταν όχι, το χρόνο.

      Διαγραφή
    2. Ψέμματα δεν ήταν ο Πάγκαλος. Ο Μάνος ήτανε.

      Διαγραφή
  2. http://www.laikoyra.gr/2013/07/blog-post_5786.html
    Αρχίσανε Νίκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!