Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Συμπεριφορές αρχόντων



Χθες κρινόταν εκείνη η γελοία προσφυγή του δήμου Βεροίας κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  με την οποία ακυρώνονταν η αυθαίρετη απαγόρευση του λόγου σε 50 πολίτες της στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Θυμίζω ότι η πρόταση αφορούσε σε μια ιδέα για την επίλυση του προβλήματος της στάθμευσης στο κέντρο.

Δεν γνωρίζω ακόμη την απόφαση. Γνωρίζω όμως ότι στην Θεσσαλονίκη μετέβησαν ο Νόμικός Σύμβουλος της Δημάρχου και η Δήμαρχος. Αυτό δεν είναι απλά επίδειξη αδικαιολόγητου και χοντροκομμένου τσαμπουκά. Είναι σπατάλη.   

6 σχόλια:

  1. Γιατι μηπως τα δικα τους τα λεφτα σπαταλουν?

    Πλακα θα εχει να πληρωθει και οδοιπορικα η Χαρουλα για την μεταβαση της στη Θεσσαλονικη!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν με κατάλαβες. Αναφέρομαι σε σπατάλη πολύ σηματικότερων πραγμάτων, που δεν έχουν σχέση τόσο με λεφτά όσο με κατασπατάληση σοβαρότητας, θεσμών και δεν ξέρω τι άλλο.

      Διαγραφή
    2. Πανικός Νίκο... Πανικός και άγχος...

      Διαγραφή
    3. Χωρίς οδοιπορικά; Δεν γίνεται...

      Διαγραφή
  2. ΝΙΚΟ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ XOΓ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρεις βασικούς και από εκεί και πέρα κατά περίπτωση προσλαμβάνονται διάφοροι. Τον τελευταίο καιρό άρχισαν απόπειρες να δοθεί και νομική κάλυψη και πρώην δήμαρχο με λεφτά του δημαρχείου. Δεν ευόδωσε για την ώρα. Κάποια στιγμή προσπάθησαν (το 2011) να προσλάβουν 8 δικηγόρους για το κτηματολόγιο. Δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος.
      Το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι το πόσες αποφάσεις έχει πάρει η οικονομική επιτροπή για αγορά νομικών υπηρεσιών. Δες στη Διαύγεια.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!