Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η γέφυρα ξανά.


Πριν μέρες σ’ αυτήν την ανάρτηση αναδημοσίευσα δελτίο τύπου του Δήμου Βεροίας που αφορούσε στην υπό κατασκευή Γέφυρα Κούσιου. Στο δελτίο υπήρχε ο ισχυρισμός ότι οι εργασίες βαίνουν κανονικά. Τότε σημειώθηκε ότι τα σχόλια εν θερμώ είναι τα χειρότερα που θα μπορούσαν να γίνουν.
Χθες πέρασα από το εργοτάξιο.
Οι κανονικοί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δελτίου, ρυθμοί του έργου απέδωσαν 4 μέτρα πυλώνα (ακροβάθρου) και 100 m³ σκυροδεμάτων επί εδάφους. Οι ρυθμοί δεν είναι κανονικοί, όποιοι κι αν είναι οι τόνοι με τους οποίους διαλαλείται κάτι τέτοιο. Αργοί είναι…
Προσέξτε στη μέση τις εικόνας. Οι νυχιές του σκαφτικού είναι 25 ετών. Ποιά διάβρωση;
Σήμερα 08 05 12, 7 το απόγευμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο πως θα ανατεθεί  πρόσθετο έργο στον εργολάβο πληρωμένο από τον Δήμο και όχι τους δωρητές. Φυσικά θα πρέπει να μας πληροφορήσουν για την πρόοδο του έργου προκατασκευής των χαλύβδινων ικριωμάτων. Με στοιχεία. Από λόγια χορτάσαμε. Τέλος θα πρέπει να μας δοθούν και πειστικές απαντήσεις για την χρησιμότητα του έργου το οποίο θέλουν να δώσουν χωρίς δημοπρασία στον εργολάβο.
Όσον αφορά στο τελευταίο θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί πρέπει να ξοδέψουν από αυτά που δεν έχουμε για να προστατέψουν πρανή που δεν χρειάζονται προστασία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!