Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ένα κουταλάκι φραντίδα...


Η δημοσιευμένη φωτογραφία είναι μια συνηθισμένη σκηνή στην οδό Μητροπόλεως στη Βέροια γύρω στις 8.00 πμ. Φορτηγά ξεφορτώνουν στο μπακάλικο του Βερόπουλου. Ουρές και εκνευρισμός κάθε μέρα. Και να φανταστείς ότι πίσω από το μπακάλικο υπάρχει ειδικός και δηλωμένος χώρος φορτοεκφόρτωσης.
Κι αν βέβαια οι μεταφορείς είναι ανόητοι και οι δημοτικοί αστυνόμοι αδιάφοροι, οι αντιδήμαρχοι και η δήμαρχος τι είναι; Και να φανταστείς ότι αντίστοιχες φωτογραφίες και παρατηρήσεις έχουν στα χέρια τους ήδη από το 2007!

4 σχόλια:

  1. Συγνωμη αλλα εκτος απο το συγκεκριμενο σουπερ μαρκετ υπαρχουν και αλλα καταστηματα στα οποια γινεται τροφοδοσια τις πρωινες ωρες. Αραγε υπαρχουν θεσεις τροφοδοσιας καταστηματων στην οδο Μητροπολεως με εξαιρεση το σημειο μπροστα απο τα Goody's και ενα ακομη καπου ψηλα στο ρολοι??? Για Βενιζελου δεν το συζηταμε καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρητικά για όλα τα Σ/Μ πρέπει να διασφαλίζεται χώρος φορτοεκφώρτωσης. Υπάρχει Διάταξη αλλά όσο κι αν έψαξα δεν την βρήκα μέχρι τώρα τουλάχιστον. Όσον αφορά στο συγκεκριμένο η άδεια εκδόθηκε σχολαστικά (και καλώς έγινε) ενώ δεν εφαρμόζεται καμμιά δέσμευση.
      Μπορεί (με κάθε επιφύλαξη ο ισχυρισμός) κάποιες άδειες να μην εκδόθηκαν και τόσο σχολαστικά...

      Διαγραφή
  2. Μηπως λιγο παραπανω δεν γινεται καθε μερα χαμος απο τους πελατες του ταχυδρομειου αλλα και των διπλανων καταστηματων? Η λυση ειναι μια. Κολωνακια στην μεση του οδοστρωματος ωστε να μην μπορει να σταματησει κανεις και τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν ωράρια φορτωεκφόρτωσης που φυσικά δεν τηρούνται...

    Βέβαια άλλα S/M έχουν ιδιωτικοποιήσει τους χώρους στάθμευσης μπροστά τους καθημερινά, εσ' αεί, όλες τις ώρες δρώντας ανενόχλητα.
    Δηλαδή κατάληψη οδοστρώματος για όταν και αν έρθει το φορτηγό να ξεφωρτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!