Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (Η αναβολή)


Τελικά η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της 04 05 12 δεν έγινε. Ακόμη και αυτή, η πιο νωθρή αντιπολίτευση των τελευταίων 16 χρόνων, πήρε χαμπάρι πως δεν έχει κανένα νόημα να επιτρέπει στην συμπολίτευση να πουλά εξυπηρετήσεις.
Κάτι σαν «χωρίς κέρδος κέρατα» που λένε. Τα «κέρατα» εν προκειμένω είναι η έκθεση σε κίνδυνο ποινικής δίωξης . Και για να γίνει σαφέστερο τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν κάποια στιγμή, κανείς δεν ξέρει πότε, προκληθεί ένας πανικός και τραυματισθούν κάποιοι άνθρωποι μέσα στις παράνομες επεκτάσεις, οι ευθύνες θα κατανεμηθούν σ’ όλους. Και σ’ αυτούς που είχαν κάποιο πολιτικό (ή άλλο) κέρδος και σ’ αυτούς που ψήφισαν είτε υπέρ είτε λευκό για ανεξερεύνητους λόγους.
Βέβαια αν διαβάσεις το εισηγητικό, αυτό είναι μέσα σε λουλούδια και πουλάκια. Μιλάει για τραπεζάκια στις πλατείες και προστατευόμενα μνημεία που έχουν χαρακτηρισθεί έργα τέχνης και κάτι τέτοια.
Έτσι, η υπόθεση πήρε αναβολή. Γνωστή τακτική σ’ όσους φοβούνται να κάνουν το καθήκον  τους και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
 Περίμενε κανείς τίποτε παραπάνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!