Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παίζοντας τους επιτρόπους...


Σε προηγούμενη ανάρτηση έγινε μια αδρομερής αναφορά στις αναφορές για κατασκευές χώρων στάθμευσης στην πόλη. Το θέμα ήταν «πιασχιάρικο» και όλοι οι επίτροποι έσπευσαν να πλειοδοτήσουν προτείνοντας parking και άλλο parking και πάει λέγοντας.
Μια καλή περιγραφή των οπτικών εφέ που ενεργοποίησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δίδεται από το site του Δημοσιογράφου κ.   Αντώνη Χατζηκυριακίδη. Όπως μπορείτε να δείτε αναφέρθηκε η θέση κάτω από την Εληά, η πλατεία Πλατάνων και ο χώρος μπροστά από το Εργατικό Κέντρο. Δεν αναφέρθηκε ο χώρος κάτω από την οδό Στρατού.   Κατά κάποιο περίεργο τρόπο όλες αυτές οι περιοχές δεν μπορούν να κτισθούν χωρίς αλλαγή του Ρυμοτομικού δηλαδή μια τριετή διαδικασία. 

Άρα; Άρα τί. Τα παιδιά απλώς έπαιζαν…

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή ο άλλος χώρος κατάντη της Στρατού που προορίζεται για το δήθεν... παρκινγκ με τις κυλιόμενες σκάλες (το νέο ανέκδοτο) και είναι χαρακτηρισμένος αθλητικός χώρος... θα κάνουν μαγικά οι ασυνεννόητοι* δημοτικοί μεγαλοπαράγοντες και θα το φτιάξουν?

    * Καλά τόση ανακολουθία, αντιφάσεις και ασυννενοησία δεν έχουμε ξαναματαδεί.
    Οι άνθρωποι που κρατάνε τις τύχες της πόλης στα χέρια τους!

    Παλιά είχαμε το σήριαλ "οι Απαράδεκτοι".
    Προτείνω πλέον οι γνωστοί δημοτικοί μεγαλοπαράγοντες που ο λαός τους ψήφισε όπως ψήφισε και το πασόκ... το 09, να προσφωνούνται πλέον ως "οι Ασυνάρτητοι".
    Eξ' άλλου με ότι καταπιάστηκαν το μετέτρεψαν σε σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κυρίως αμελέτητοι ανώνυμε σχολιαστή. Αμελέτητοι...

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!