Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Προημερησίας συζήτηση 9ου Δημοτικού Συμβουλίου 2012

Πήρα e-mail από τον Φίλο Γιάννη Αγγέλογλου, με τίτλο Προημερησίας συζήτηση  9ου Δημοτικού Συμβουλίου 2012... τα επίμαχα σημεία είναι συγκεκριμένα, και για να τα βρείτε εύκολα ...


Η Επιστολή

Αγαπητοί φίλοι

Επίμαχα σημεία απ΄ το 13.30 ως το 16 .30. Δύο λεπτά περίπου για να βγάλετε νόημα.
Τα στέλνω όλα για να μην κατηγορηθώ κι εγώ για αποσπασματική πρακτική και για θαυμάσουν όσοι θέλουν να εντρυφήσουν στην  αυθαιρεσία της, το παραλήρημα και την δολιότητά της να τρώει χρόνο. Είναι η πολλοστή φορά που κάνει τη Χαρουλιά της η Δήμαρχος μαντάμ Σουσου-λτζόγλου, τόσο κραυγαλέα. Μια φορά, στο Δημοτικό Συμβούλιο,  στον ΄Αγιο Γιώργη συγκεκριμένα, φώναξε “ο Αγγέλογλου, ο Αγγέλογλου, ο Αγγέλογλου μοίρασε τα φυλλάδια των αγανακτισμένων” ενώ ήξερε ότι ο Αγγέλογλου ήταν αμέτοχος και ότι τα είχε μοιράσει ο Γαλλίκας. Δεν είχα ακούσει καλά, δυστυχώς νόμισα ότι έσκουζε “ο Αγγέλου μοίρασε", κι ότι εννοούσε τον Αγγέλου τον σύμβουλο της Φυτιάς ήμουν μακριά  και τη γλύτωσε, τότε βέβαια ήταν η Χρύσα Δημοτική Σύμβουλος η οποία δεν είχε προλάβει να καταλάβει τι γινόταν.

Εξακολουθεί να παραμένει ενδεχόμενος ο δόλος και δεν πιστεύω να το ξανακάνει τόσο κραυγαλέα.
Φαντάσου τώρα τί απεργάζεται και τί θα απεργάζεται πίσω από την πλάτη μου
Με τιμή
Γιάννης 

Κατ' αρχήν το αρχείο που μου έστειλε ο ΓΑ ήταν τεράστιο και ο Blogger δεν το επέτρεψε. Έτσι αναγκάστηκα να το περιορίσω. Τώρα τα 13,30 έως 16,30 λεπτά έγιναν 9,05 έως 11,20.
Ας μου επιτραπεί και ένα σχόλιο. Λένε ότι οι δημοσιογράφοι μετατρέπουν το θέμα σε θέαμα. Η Δήμαρχος της Βέροιας, Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Έχει την μοναδική ικανότητα να μετατρέπει το θέμα σε νανούρισμα. Μέχρις ενός σημείου αυτό δούλευε καλά. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει αρχίσει να νανουρίζει και τον εαυτό της. Έτσι έφθασε να πεί το εντελώς άστοχο " ο κύριος Αγγέλογλου της Χρυσής Αυγής". Φυσικά και δεν το εννοούσε η γυνάικα, αλλά όταν έχεις απένατί σου έναν τύπο με λυμένο, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, το ζωνάρι του, ε..., είσαι προσεκτικότερος. Αλλά είπαμε, το νανούρισμα άρχισε να γίνεται αμφίδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!