Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μετά τι;

Πήρα το μικρό μήνυμα από τον κ. Σταύρο Αργυρόπυλο.
Αναφέρεται στο πρόβλημα των σκουπιδιών αλλά εφαρμόζεται σε αρκετές άλλες πλευρές του κοινωνικού βίου.

Και μετά από αυτό?? Τι???

3 σχόλια:

  1. Ζούμε σε ευνομούμενο κράτος.Για μένα τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να μην προβάλλονται και να καταδικάζονται. Υπάρχει κράτος δικαίου και σε αυτό πρέπει να καταφύγει κάθε πολίτης που πιστεύει ότι αδικείται...Τι σημαίνει πετάω τα σκουπίδια μου στην πόρτα του άλλου, του δήμου, της περιφέρειας κλπ κλπ...Διαφωνώ; Προσφεύγω στη δικαιοσύνη και εφόσον έχω δίκαιο δικαιώνομαι...απλά, πολύ απλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Η επιλογή τέτοιων μεθόδων έκφρασης είναι αν μη τι άλλο ένδειξη άγνοιας και αδυναμίας. Το δύσκολο είναι να ερευνήσεις τα δικαιώματά σου το υπάρχον Νομικό και Διοικητικό σύστημα και εκμεταλλευόμενος τους μηχανισμούς του να διεκδικήσεις το δίκαιο σου.
      Μπορεί να χάσεις ή να κερδίσεις. Έτσι είναι η ζωή. Στην περίπτωση όμως της επιλογής τέτοιων ανώριμων επιλογών το έχεις χαμένο εξ αρχής. Αυτό ήταν και το νόημα της τελικής ερώτησης "μετά τι;".
      Ο Σταύρος Αργυρόπουλος δεν είναι κάτοικος Τριπόλεως αλλά Σπάρτης. Εκεί μια προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από την εφευρετικότητα και την σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα με πρωτοπόρο τον ίδιο παράγει καρπούς πάνω στη διαχείριση των απορριμμάτων.
      Μ΄ άρεσε πάντως ο τρόπος που το αντιμετώπισες.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!