Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κλέφτες μετάλλων και παράγωγες σκέψεις.



Χθες το πρωί είδα τον βανδαλισμό της φωτογραφίας. Δεν φαινόταν ζημιά μεθυσμένων εφήβων. Ήθελε εργαλείο για να γίνει.  Έπρεπε να ξεβιδώσεις δυο παξιμάδια και μετά να το στραβώσεις. Δουλειά που θυμίζει κλέφτες μετάλλων δηλαδή. Την μία το στραβώνεις με την επόμενη το παίρνεις. Κανείς δεν θα υποψιαστεί κλοπή. Γνωστό modus operandi.

Για να καταφέρουμε να συμβιώσουμε οφείλουμε να βγάλουμε τον γύφτο που κουβαλάμε μέσα μας. Επειδή αυτό είναι δύσκολο, δηλονότι η αυτογνωσία είναι ένα αποδεδειγμένα ακραίο σπορ, μπορούμε να αρχίσουμε με κάτι πιο απλό. Να βγάλουμε τους γύφτους από τον καταυλισμό της 25ηςΜαρτίου και να τους στείλουμε αλλού. Όπου "αλλού" είναι τα Σκόπια, η Παλαιστίνη, το Πακιστάν το Μπρούκλιν ή το Χόλυγουντ ή ο Δενδροπόταμος. Όχι πάντως ο ευρύτερος Δήμος Βεροίας.
Το σήμα θα γίνει σαφές σε όλους μας. Όποιος κάνει τον γύφτο θα υποστεί παρόμοια.


2 σχόλια:

  1. Τώρα, θα βγουν να σε πουν ρατσιστη και χρυσαυγίτη...
    Από την άλλη, είναι προφανές σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για τον δήμο, ότι η συμπαθεις κατα τα άλλα μερίδα ανθρώπων, ψηφίζει μονοκούκι όποιον ''ακουμπήσει'' στις ανάγκες των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι έχουν γλώσσα για να μιλάνε. Ποιός είμαι εγώ που θα τους απαγορέψω να πούνε την γνώμη τους;
      Αν πρόσεξες, από την άλλη, έγγραψα για τον γύφτο που έχουμε μέσα μας. Αυτός ο εσωτερικός μας γύφτος ζητά πολύ συχνα να του "ακουμπίσουν" τις ανάγκες του. Τελικά εμείς οι ίδιοι είμαστε το πρόβλημα. Οι γύφτοι θα μας δείξουν μόνον πως θα το λύσουμε.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!