Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Του χρωστάς του Μπόμπολα;



Μην αρχίσεις τώρα εξυπνάδες του ύφους «όλοι χρωστάμε σ’ αυτόν» και κάτι τέτοια. Σκέψου καλά εσύ και η οικογένειά σου του χρωστάτε;
Δεν μπορείς να απαντήσεις. Καλά. Θα σε πω τώρα.
Την  26 Μαρτίου του 2010 ο ΕΣΔΑ (ενιαίος σύνδεσμος διαχείρισης απορριμμάτων Ημαθίας) υπέγραψε συμφωνητικό με μια εταιρεία συμφερόντων του παραπάνω μεγιστάνα με την οποία του ανέθετε την διαχείριση των σκουπιδιών που θα του πηγαίνουν οι Δήμοι της Ημαθίας.
Είχε προηγηθεί διαγωνισμός  στην Διακήρυξη του οποίου έλεγε μεταξύ των άλλων και τα εξής.
ΑΡΘΡΟ 4 ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ- ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ
Ο ανάδοχος δικαιούται συμβατικό αντάλλαγμα έναντι του Συμβατικού Αντικειμένου ως εξής:
a)      Δικαίωμα πλήρους εκμεταλλεύσεως της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων για χρονική περίοδο εικοσιπέντε (25) ετών, που θα αρχίζουν από την ημερομηνία έναρξης εμπορικής λειτουργίας του Έργου ή το αργότερο τριάντα (30) μήνες μετά την υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης.
Για πες μου τώρα, του χρωστάς του Μπόμπολα; Και μην αρχίσεις τα «που θα με βρει»  «ας τα πάρει από αυτούς που έβαλαν υπογραφή» και τέτοια, υπάρχει και όρος που του επιτρέπει να τα πάρει από σένα τον ίδιο.
Τους έβλεπες, δεν νοιάστηκες.

2 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΟΥΣΙΟΥ ,, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ,,ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρχισε ή πλάκα. Σαββάτο είναι ας χαλαρώσουμε. Το κακό είναι ότι οι δόλιοι δημοτικοί άρχοντες το ξέρουν και ξαναξεκίνησαν "αναπλάσεις" σε περιοχή πρασίνου.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!