Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ


Βέροια 28 Αυγούστου 2012
Χθες η Δήμαρχος κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου πίστωσε την κίνηση των πολιτών για τον ανασχεδιασμό των Αστικών Αναπλάσεων της πόλης σε μένα. Ανέφερε συγκεκριμένα : «Τα ασφαλιστικά που κατέθεσε ο Σκουμπόπουλος και μερικοί πολίτες.»

Προς άρση κάθε παρεξηγήσεως:  Είμαι ένας από τους 38 πολίτες που προσέφυγαν. Συμμετέχω γιατί κατοικώ στην πληττόμενη περιοχή και γιατί εξ αρχής είχα σειρά λόγων να αντιδρώ στο έργο. Λόγους που εξέθεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πληροφοριακά: Ο πρώτος των υπογραφόντων είναι ο κ. Γιάννης Ακριβόπουλος έμπορος με κατάστημα στη Βενιζέλου και ο δεύτερος ο πολιτικός μηχανικός κ. Νίκος Χατζηευστρατίου. Αυτός που απειλήθηκε με μήνυση από την κ. Δήμαρχο με σκοπό να απομονωθεί από συνεργάτες του και να πληγεί σαν πολίτης και επαγγελματίας.
Χρήστος Σκουμπόπουλος
τ. Δήμαρχος Βεροίας

2 σχόλια:

  1. Ακριβόπουλος Γιάννης.28 Αυγούστου 2012 στις 6:45 μ.μ.

    Επιβεβαιώνω.

    Με λίγα λόγια δεν υπάρχει καμία μα καμία πολιτική σκοπιμότητα στην κίνηση των πολιτών.
    Εξ' άλλου βοήθησαν πολύ περισσότεροι από τους 38 που συμμετείχαν.

    Πολλούς θα βόλευαν σενάρια πολιτικών σκοπιμοτήτων για τους δικούς τους λόγους, αλλά στην κίνηση αυτή δεν έχουν θέση αυτά.
    Εξ' άλλου πέραν της συμμετοχής του πρώην Δημάρχου υπάρχει και συμμετοχή πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου.
    Δηλαδή όλοι οι πρώην πρέπει να βγάλουν το σκασμό και να μην υπερασπιστούν την πόλη πρωτίστως και την επιβίωσή τους δευτερευόντως?

    Ομολογώ ότι λόγω μνημονίου... η συνωμοσιολογία είναι τής μόδας αλλά υπάρχουν και όρια που άπτονται της κοινής λογικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και κάτι άλλο πιο ανθρώπινο: Όταν στάλθηκε η λίστα με τα ονόματα και τα επαγγέλματα αυτών που προσέφευγαν εναντίον του έργου, υπήρξε προς στιγμήν ένας προβληματισμός για το επάγγελμα. Θεωρήθηκε ιδιαίτερα μικρόψυχο να γραφτεί Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος δίπλα στο όνομα του Χρήστου Σκουμπόπουλου και γράφτηκε Πρ. Δήμαρχος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε θεωρήσει πως eίναι χίλιες φορές προτιμότερο να κληθούμε κάποτε να δώσουμε λόγο, παρά να γίνουμε τσίπιδες σαν την γνωστή κυρία.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!