Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Λιανοβρόχι και μπάζα






Από το 2007, χρόνο με τον χρόνο ο όγκος της εργασίας στις πολεοδομίες μειώνεται. Θα περίμενε κανείς να νοιαστούν και για άλλα περιβαλλοντικά θέματα.
  Ή εν πάση περιπτώσει κάποιος από τους πολιτικούς τους προϊστάμενους να τους στείλει μια γύρα στα πέριξ της πόλης. Έτσι για να μην σκουριάσουν, για το καλό της ψυχικής τους υγείας επιτέλους.
Με τίποτα. Έτσι φτάσαμε στα χάλια της φωτογραφίας. Ένα βουνό οικοδομικά απορρίμματα 300 μέτρα μακριά από το τελευταίο σπίτι της πόλης.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά έχουν μήνες που πήραν εκείνην την αίτησή μου όπου τους ρωτούσα αν έχουν σχέδιο επεξεργασία των οικοδομικών απορριμμάτων που προέρχονται από το έργο των αστικών αναπλάσεων και ακόμη δεν απάντησαν.  
Μετά θα είναι ο πολίτης κακός κι ανάποδος;

4 σχόλια:

  1. Το βουνό που φωτογράφισες προέρχεται από την κατεδάφιση ενός σπιτιού. Το σπίτι βρισκόταν εκεί τουλάχιστον 20 χρόνια (ακριβώς στη θέση που είναι τα μπάζα), και δεν είχε ολοκληρωθεί ποτέ. Ηταν μόνο τα μπετά για τόσα χρόνια. Αγνωστο για ποιο λόγο, το καταδάφησαν πριν μερικούς μήνες. Έχω την αίσθηση ότι βρίσκεται μέσα σε ιδιωτικό οικόπεδο, και δεν είναι έκταση του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μιά μικρή αμφιβολία γι' αυτό που λες γιατί παλιά περνούσα πιό συχνά από εκεί. Θα ρίξω μιά ματιά στο Google Earth. Ευχαριστώ πάντως.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!