Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Βέροια: Νέος κύκλος μηνύσεων από τη Δήμαρχο

00-0085-6-202από το verianet.gr
Τα έργα και οι ημέρες με το Δήμο Βέροιας και τη Δήμαρχο κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη δεν τελειώνουν….


Η οικονομική επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία, την κάλυψη εξόδων δικηγόρου που θα αναλάβει την μήνυση που κατέθεσε η δήμαρχος για άρθρο του Νίκου Χατζηευστρατίου πριν τα Χριστούγεννα που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.
Όπως ειπώθηκε, εκτός από τον κ. Χατζηευστρατίου, η μήνυση θα στραφεί και κατά του μέσου ή των μέσων που δημοσίευσαν το συγκεκριμένο σχόλιο.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σχόλιο, επώνυμα δημοσιεύτηκε στο Verianet.gr και σε μια σειρά άλλα site. Δε διευκρινίστηκε αν η μήνυση αφορά και τα άλλα site ή μόνο το ιδιαίτερα αγαπητό στην κ. Δήμαρχο, Verianet.gr.
Ήδη βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης μιας άλλης δικαστικής δίωξης σε βάρος του Verianet.gr την οποία την έκανε ο γνωστός «γραμματέας του ΠΑΣΟΚ» με έξοδα πληρωμένα από Νομικό πρόσωπο του Δήμου!!!

Η Δήμαρχος Βέροιας πιστή στις συνήθειές της, αποδεικνύει τι εννοεί όταν δηλώνει «δημοσιογράφος» και δείχνει ποια «δημοσιογραφία» υπηρέτησε – αν υπήρξε ποτέ «δημοσιογράφος» - αφού απαιτεί να επιβάλλεται λογοκρισία στους πολίτες!!!

Πρόκειται για μια νέα κίνηση εκφοβισμού και φίμωσης του Τύπου ο οποίος, κατά την άποψή της, πρέπει να λογοκρίνει την κοινή γνώμη και αν ένας πολίτης θέλει να κάνει μια καταγγελία, να μην έχει μέσο και φωνή!!!!

Το περιεχόμενο της μήνυσης θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες, οπότε θα επανέλθουμε.

Υ.Γ. Για την ιστορία… Νομικός παραστάτης της κ. Δημάρχου είναι ο κ. Ιωάννης Καπανίδης….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!