Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Με το μαλακό κοπέλα μου!



Την βλέπουμε να έχει ξαναρχίσει τα ίδια. Τι μια έκανε μια ιδιαίτερα νανουριστική διάλεξη για τους παφλασμούς τα πουλάκια και τα παιδάκια όταν την κάλεσαν σε μια εκδήλωση για τον Τριπόταμο. Την άλλη άρχισε τους δημόσιους προβληματισμούς για το μέλλον του κτιρίου που για χρόνια λειτούργησε σαν δικαστικό μέγαρο και σε έναν μήνα θα μείνει κενό. 


Γνωρίζουμε πως όταν μπει στην διαδικασία του design στο τέλος την πληρώνουμε όλοι, οπότε ας αρχίσουμε να την σταματάμε. 

Το ποτάμι λοιπόν. Δεν χρειάζεται ούτε Γεωπόνους που παριστάνουν τον Αρχιτέκτονα,  ούτε ειδικούς συμβούλους,  ούτε καν επιστήμονες εστιασμένους στην βιοποικιλότητα. Μια ερώτηση στην Αστυνομία πρέπει να κάνει. Θα την διατυπώσω απλά έτσι όπως μπορεί να την καταλάβει και θα την παρακαλέσω να την μεταφέρει στους χωροφύλακες χωρίς να προσθέσει ή να αφαιρέσει οτιδήποτε. 
  
Σε τι μπορεί να μετατραπεί ένας άξονας 1300 μέτρων μέσα σε αστική περιοχή με τον οποίον  ούτε οπτική επαφή έχουν οι περίοικοι, ούτε φυσικά αστυνομεύεται  και έχει προσβάσεις από περισσότερα από 10 σημεία;

Για όσους δεν κατάλαβαν, θα μετατραπεί  στο μεγαλύτερο κέντρο χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών της Κεντρικής  Μακεδομίας 

Ας αφήσουν επιτέλους το ποταμάκι ήσυχο. Όσο είναι εκεί και όσο το συντηρούμε και το φροντίζουμε, το αφήνουμε χωρίς σκουπίδια δηλαδή, θα έχει να μας προσφέρει. Aλλιώς δεν έχουμε ιδέα σε τι κόλαση μπορεί να μετατραπεί.

2 σχόλια:

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!