Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Γέφυρα Κούσιου: Το έννομο συμφέρον και πάλι...


Φυσικά η προσφυγή που περιγράφεται εδώ απορρίφθηκε. Οι λόγοι που επικαλείται η Υπηρεσία είναι οι εξής:

Έχοντας υπόψη:  …..
…4. Τις διατάξεις της παρ. 3.1 περ. ί της αριθ. 7666/7-2-2007 εγκύκλιο; 11 του Υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με τις οποίες μία από τις προϋποθέσεις παραδεκτού μίας προσφυγής είναι και η ύπαρξη έννομου συμφέροντος του προσφεύγοντος το οποίο πρέπει να είναι προσωπικό, άμεσο και σε ενεστώτα χρόνο.
5. Το γεγονός ότι ο προσφεύγων επικαλείται ως λόγους ύπαρξης του έννομου συμφέροντός του την επιβάρυνση του Ταμείου του Δήμου Βέροια; με την λήψη της προσβαλλόμενης απόφασης, η οποία θα προκαλέσει και μελλοντική επιβάρυνση της δικής του οικονομικής κατάστασης και ότι παραβιάζεται όπως ισχυρίζεται ο ορθολογισμός και τα συναλλακτικά ήθη στο χώρο των κατασκευών με αποτέλεσμα να θίγεται και η επαγγελματική του ιδιότητα ως πολιτικού μηχανικού.
ι4 .... το γεγονός ότι όπως προκύπτει από τα ανωτέρω η βλάβη που αποδίδεται στην . απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι γενική έμμεση μελλοντική και αβέβαια, δεν προκύπτει έννομο συμφέρον του προσφεύγοντος και επομένως η προσφυγή πρέπει να απορριφθεί ως απαράδεκτη.
Αποφασίζουμε
Α. Απορρίπτουμε την από 8 -6-12 προσφυγή του Χατζηευστρατίου Νικολάου κατά της αριθ. 30812012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Ν. Ημαθίας ως απαράδεκτη, για τους λόγους που αναφέρονται στο ανωτέρω σκεπτικό.
 Για να δούμε τι με είπαν. Εγώ λένε, ο πολίτης αυτής της πόλης στην οποία συντελείται καραμπινάτη παρανομία, δεν έχω το δικαίωμα να την καταγγείλω προκειμένου να αποφευχθεί στην ώρα της διότι δεν έχω έννομο συμφέρον.
Δηλαδή ρε Μαυρομάτη, εγώ δεν θα πρέπει να τηλεφωνήσω στο Αστυνομικό Τμήμα και το ΕΚΑΒ  όταν σε δω να φουντάρεις στο γκρεμό με το αμάξι σου μαζί με την οικογένειά σου διότι απλά δεν θα έχω έννομο συμφέρον.  Ή μήπως δεν κατάλαβα καλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!