Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Εικονική και απτή πραγματικότητα (Ενημέρωση)


Προχθές δημοσιεύθηκε στη real news ένα φωτομοντάζ που αναδημοσίευσε και ο ΛΑΟΣ παρουσίαζε μεγάλα ανθισμένα δένδρα και πράσινο με φόντο τους Αγίους Αναργύρους. Μιας και η ιστορία άρχισε να γράφεται με εικόνες, ας μην αφήσουμε τους Δημοτικούς άρχοντες παραπονεμένους. Ας τους δείξουμε κάποιο άλλο πεδίο όπου δοξάζονται καθημερινά. Την Πλατεία Ωρολογίου. Όχι όλη. Δυό τρεις φωτογραφίες χωρίς φωτομονταζ. Έτσι για ποικιλία.
Στην πρώτη ένα rover αφημένο για μια ολόκληρη μέρα στην παιδική χαρά. Ο κύριος Γκαμπέσης κατηγορούσε τον Αντιδήμαρχο ότι στις παιδικές χαρές φύτρωσαν χόρτα.  Δεν είδε ότι φυτρώνουν και αυτοκίνητα. Φυσικά κανείς δεν πήγε να του αφήσει μια κλήση.






Στην δεύτερη και Τρίτη φαίνεται ένα ξηλωμένο τμήμα του  ξύλινου καταστρώματος, μέρους της ίδιας πλατείας. Αλήθεια αυτοί που το επέβλεψαν και το παρέλαβαν δεν πρέπει, όχι να λογοδοτήσουν, αυτό είναι πολυτέλεια, απλά να ερωτηθούν; Και κάτι τελευταίο, πως γίνεται εδώ να απασχολήθηκαν οκτώ άτομα

Ενημερωση 12.24 25 07 12: Και για επιβεβαίωση δείτε και αυτό







 












 

3 σχόλια:

  1. Η πλατεία αυτη αξίζει το οσκαρ κακογουστιας και κακοτεχνίας... Μια πλατεία ύμνος στην ομορφιά του κενού και του τίποτα (Αρα συμβατη με την γενικότερη εικόνα της πόλης μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλατεία ήταν άσχημη από τα γονίδιά της. Για την ακρίβεια ήταν προϊόν βιασμού μιά βασικής αρχής. Ότι σε αρχιτεκτονικά έργα με δημόσιο ενδιαφέρον γίνεται αρχιτεκτονικός διοαγωνισμός. Το κακό είναι ότι εδώ γίναν αλλεπάλληλοι βιασμοί. Δηλαδή το κακό συνεχίσθηκε και στη φάση της κατασκευής και της επίβλεψης. Το νόστιμο στην όλη ιστορία είναι πως ο τότε αντιδήμαρχος και σήμερα δημαρχιακός δελφίνος υπερηφανεύεται ότι τελείωσε την Πλατεία, προσθέτοντας εύτυχώς την έκφραση "όπως την τελείωσα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαααα?
      Υπάρχουν δημαρχιακοί δελφίνοι?
      Tους καημένους.
      Μήπως κατά τύχη είναι και γνωστά πρόσωπα με προηγούμενες θητείες σε δημαρχιακά πόστα (δηλαδή όχι απαραίτητα πρώην δήμαρχοι)?
      Πίσσα και πούπουλα.
      Εναλλακτικά θα τους "πάρουν με τις πέτρες" (copyright G.A.P...)

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!