Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Γέφυρα Κούσιου: Το καλαμπούρι συνεχίζεται


Στην ανάρτηση αυτή παραθέτω αίτησή μου προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου όπου ζητώ να μάθω πως γίνεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να επικοινωνεί με τον εργολάβο με προφορικές εντολές για μπλεγμένα τεχνικά ζητήματα.
Πήρα την παρακάτω απάντηση.

Συμπληρωματικά στη προηγούμενη απάντηση μας σας ενημερώνουμε ότι μετά την απαίτηση της υπηρεσίας για προσθήκη κατάλληλων προσμίκτων προστασίας του οπλισμού. ο υπεύθυνους Μηχανικός ποιότητας του εργοστασίου παρασκευής σκυροδέματος <Σκυρόδεμα Βεροίας Α.Β.Ε. > ερεύνησε το θέμα έτσι ώστε το πρόσμικτο να συνεργάζεται και με τα άλλα πρόσμκτο του σκυροδέματος και πρότεινε την χρήση του χημικού προσθέτου chemprotect της εταιρείας Domylco construction Chemίcαls-Δομuλκο ΕΠΕ Απική.
Το σχετικό προϊόν chemprotect αποτελεί υδατικό διάλυμα αλκαλαμινών προστέθηκε στο έτοιμο μίγμα κατά την διαδικασία ανάμιξης και στην ενδεικνυόμενη δοσολογία που προτάθηκε από τον μηχανικό ποιότητας και τον χημικό συνεργάτη του εργοστάσιου σκυροδέματος <Σκυρόδεμα Βεροίας Α,Β.Ε.> και έγινε αποδεκτό από την Υπηρεσία.
Δεν περίμενα τίποτε παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς η τακτική άλλα να τους ρωτάς και άλλα να απαντούν εγκαινιάσθηκε και εφαρμόσθηκε σε επική κλίμακα από την κ. Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!