Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τα νεώτερα από την γνωστή δυσλειτουργική εργολαβία. (Γέφυρα Κούσιου)


Μετά από την αναφορά που κατατέθηκε στην Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου συνέβησαν γεγονότα των οποίων δεν μπορούσα να προβλέψω την ταχύτητα.
Λίγο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, λίγο η εκτεταμένη «χάρη» του δόθηκε στα πλημμελήματα και ξαλάφρωσε τον φόρτο των δικαστικών λειτουργών, η δικαιοσύνη κινήθηκε ταχύτατα.
Η κ. Επίτροπος έστειλε την αναφορά στην Εισαγγελία, η εισαγγελία διέταξε ανάκριση και όρισε επιτροπή πραγματογνωμόνων για το θέμα με σκοπό να αποκτήσει αμερόληπτη  εικόνα για την κατάσταση. Δηλαδή να μάθει πότε ξεκίνησε το έργο, πότε έπρεπε να τελειώσει, αν τηρήθηκε η σύμβαση, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η κατασκευή, αν καθυστέρησε το έργο και σε ποιους οφείλεται η καθυστέρηση.
Το ενδιαφέρον είναι ότι με κάλεσαν  να καταθέσω και μου κοινοποίησαν το διοριστήριο (μαζί με την Δήμαρχο) με σκοπό (όπως λέει) να ασκήσουμε τα «παρεχόμενα σ’ εμάς δικαιώματα».  
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Βλέπουμε…     

1 σχόλιο:

  1. Βρε νικολάκη εδώ και είκοσι χρόνια σε θυμάμαι να παίρνεις απευθείας αναθέσεις κάτω από το τραπέζι και να αρπάζεσαι μετά με όλους , τι θέλεις εσύ ( και ο πάτρωνας σου κυρ δάσκαλος-κύριος πόθεν έσχες 130,000 ευρώ) και ασχολείστε με πράματα που δεν χαμπαριάζετε ντιπ για ντιπ , αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στην , προηγούμενη κατά τα άλλα παραληρηματική σου επιστολή, είναι ότι έγραψες αν θυμάμαι καλά, ότι τα χρήματα δεν βρίσκονται στο δήμο αλλά τα διαχειρίζεται μια ομάδα (‘τίμιων’ όπως αποκάλεσες ακόμη παλαιότερα ) ανθρώπων ( από ότι γνωρίζω οι γιατροί είναι οι κατεξοχήν ’τίμιοι’ εκφραστές του μαύρου χρήματος στην Ελλάδα ). Αυτό το θέμα τι το έκανες; γαργάρα; ( γαρ γαρ γρα γρρρρ γαρ γαρ γγγρρρρ φτουυυυυυ)
    Γεια σου ρε νικολάκη ντετέκτιβ γελάσαμε και σήμερα……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!