Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Απάντηση κ. Σκουμπόπουλου

Ο κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος
Απ' εδώ και πέρα στο blog αυτό θα δημοσιεύονται κείμενα του κυρίου Χρήστου Σκουμπόπουλου. Αν φυσικά μας τιμά και μας τα στέλνει.

Ας κάνουμε λοιπόν σήμερα την αρχή.



«Είναι αδύνατον», για την κ. Ουσουλτζόγλου, να παρακολουθήσει «την παραληρηματική επανεμφάνιση» του προκατόχου της, αλλά η ίδια βρίσκεται σε πάγια και διαρκή παραλυτική ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ από τα δημοτικά προβλήματα και από τον αγώνα για την προκοπή του τόπου.
Ενοχλείται από την άσκηση τεκμηριωμένης, δημόσιας και επώνυμης κριτικής.  Και, θέλοντας (κατά την αγωγή και τις πεποιθήσεις της) να επιβάλει σιωπή για τα πεπραγμένα της, επικαλείται τα αποτελέσματα των εκλογών του 2006, όταν μέσα σ’ ένα πρωτοφανές όργιο λασπολογίας, κατέλαβε το δημαρχιακό αξίωμα, εξ αιτίας και του στρεβλού εκλογικού συστήματος, που για πρώτη και μοναδική φορά στέρησε την «β΄  Κυριακή» από τους ψηφοφόρους.  Και του 2010, όταν «από ένα διευρυμένο εκλογικό σώμα» άνω των 60.000 ψηφοφόρων, έλαβε καταϊδρωμένη μόλις το 25% (αυτή τη φορά την «β΄ Κυριακή»!), για να συνεχίσει, σε καλλικρατικό πλέον επίπεδο, το διαλυτικό της έργο.
Συνηθισμένη στα ασύστολα ψέματα και τις χυδαίες διαστρεβλώσεις, ενοχλείται η κ. Ουσουλτζόγλου από την αλήθεια.  Και υποδυόμενη τη σεμνή αυτοδιοικητική λειτουργό, παπαγαλίζει ότι «τα προβλήματα των Δήμων λύνονται με δυο τρόπους:  είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο, είτε στις Εκλογές».  Η ίδια, όσο καιρό παρίστανε την επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο (διατηρώντας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ την παχυλά αμειβόμενη διευθυντική θέση της σε Δημοτική Επιχείρηση), διέπρεπε όχι στον υπεύθυνο διάλογο στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά στους ανεύθυνους ψιθύρους, στα κουτσομπολιά, στις δολοπλοκίες, στις ανωνυμογραφίες, - πάντα στα σκοτεινά, στα κρυφά και στα ύπουλα.  Και τώρα, που εδώ και 6 χρόνια δημαρχεύει, το μόνο για το οποίο διακρίνεται είναι η κατ’ εξακολούθηση κραυγαλέα περιφρόνηση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Συχνότατα σε κρίσιμα ζητήματα, όπως, π.χ., η διαχείριση των απορριμμάτων, η κυρία Ουσουτλζόγλου υποπίπτει σε ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ενεργώντας αντίθετα προς τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,.το οποίο, παρ’ όλ’ αυτά έχει το θράσος να επικαλείται!  Και να εξυπνακίζει ανακαλύπτοντας «απώλειες», όταν η ίδια αποτελεί την προσωποποίηση της απωλείας.
Χρήστος Σκουμπόπουλος
τ. Δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!