Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Προδιαγραφές κυνοκομείου



Ανασκαλεύοντας στα χαρτιά και την μνήμη μου είδα πως το μακρινό 2000 είχα εκπονήσει φιλικά μια έκθεση κοστολόγησης των εργασιών που είχαν γίνει για το κυνοκομείο της πόλης. Τότε, απ’ ότι θυμάμαι, ο Δήμαρχος την Βέροιας με μήνυσε γιατί κατά την άποψή του πάντα έλεγα ψέματα. Η δίκη δεν έγινε ποτέ και η υπόθεση παραγράφτηκε. Πριν λίγο σχετικά καιρό έμαθα ότι οι εργασίες εκείνες ποτέ δεν αδειοδοτήθηκαν. Η δικαιολογία μάλιστα ήταν ότι εν τω μεταξύ άλλαξαν οι προδιαγραφές των κυνοκομείων και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να παρθεί η απαραίτητη έγκριση. 


Τις μέρες αυτές διαβάζω τον Νόμο για την προστασία των ζώων. Μοιραία έπεσα και πάνω στους Νόμους που προδιαγράφουν διαδικασίες και εγκαταστάσεις. Αυτοί είναι το ΠΔ 463/1978 και ο νόμος Ν. 604/1977!

 Ακόμη μια φορά ψεματάκια. Μεγαλώστε ρε παιδιά. Επιτέλους, έχουμε βαρεθεί να σας βλέπουμε να κάνετε σαν νήπια που τα έπιασαν να κλέβουν καραμέλες.
Για του λόγου το αληθές οι Νόμοι είναι εδώ και εδώ. Τους ξεσήκωσα από το blog epafi2010.blogspot.gr.(καλός κλέφτης κι ελόγου μου αλλά είναι για καλό σκοπό)

Δεν τους διάβασα ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!