Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αρχίσαν και οι παράνομες αρνήσεις



Πριν μέρες για την ακρίβεια την 11/12/13 είχα ζητήσει με αίτησή μου δύο σχέδια τομών του κολυμβητηρίου που έμεινε φάντασμα στο ΕΑΚ Μακροχωρίου να δω (μόνον) την εδαφοτεχνική μελέτη και να φωτογραφίσω τις πιστοποιήσεις που δόθηκαν στον εργολάβο.  Με τις τομές ήθελα να δω πως έγινε και βρέθηκαν τόσο χαμηλά οι υπάρχουσες κατασκευές. Με την εδαφοτεχνική αν υπήρχε προεκτίμηση της στάθμης του υδροφόρου ορίζοντα και τέλος με τις πιστοποιήσεις να δω τι εκτελεστούς τίτλους απέκτησε ο εργολάβος στα χέρια του.  
Λογικές ανησυχίες ενός πολίτη που βαρέθηκε να του πετάνε στα μούτρα πως είναι ένα άβουλο κορόιδο που παράτησε την τύχη στα χέρια ανικάνων και διεφθαρμένων.

Για τους μη υποψιασμένους αυτή η αίτηση είναι πλήρως νόμιμη και σύμφωνη με τις προϋποθέσεις νόμου του 1999. Τότε ήταν πρωθυπουργός ο Σιμήτης και δεν μας τον χάρισε. Τον επέβαλε η ΕΕ. Ο νόμος είναι ο 2690/99. Μέχρι σήμερα είχε δεχθεί αρκετές  βελτιώσεις.  
Την 27 Δεκ 13 πήρα απάντηση υπογεγραμμένη από την Δήμαρχο Βεροίας (με πληροφορίες τον κ. Στέφανο Βουτσιλά) όπου με πληροφορούσαν πως το αίτημά μου είναι παράνομο διότι δεν είχα λέει έννομο συμφέρον. Προφανώς κάτι φοβούνται ότι θα δω

Και φοβούνται τόσο που έβαλαν την δήμαρχο να υπογράψει μια εντελώς παράνομη άρνηση  που συνιστά μέχρι και άρνηση καθήκοντος. Υπάρχει βέβαια και περίπτωση να έστησαν απλά ,μια παγίδα. Η υπόθεση να τελεί υπό δικαστική έρευνα κι εγώ να βρεθώ εκτεθειμένος ζητώντας δικαστική συνδρομή από την εισαγγελία, κάτι που έχω πέρα για πέρα νόμιμο δικαίωμα.   
Γι’ αυτό και κάνω αυτή την ανάρτηση ζητώντας απ’ όσους γνωρίζουν να μου πουν αν υπάρχει δικαστική έρευνα επί του θέματος.

5 σχόλια:

  1. Οι "πληροφορίες" του κ. Βουτσιλά κυκλοφορούν στο ιντερνετ.
    http://www.makedonianews.gr/?p=14179

    Το έργο ξεκόλλησε!
    http://www.maknews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=670:2009-08-19-05-52-50&catid=1:imathia&Itemid=59

    Όπως και στην γέφυρα, φταίει ο εργολάβος.
    http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=5&artid=81208

    Διαύγεια, φταίει ο εργολάβος.
    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B4%CE%98%CE%A99%CE%9F-%CE%9C%CE%9E%CE%99

    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B40%CE%A99%CE%9F-%CE%A8%CE%97%CE%A0

    Τελικά τα έργα στην Ελλάδα τα αρχίζουν οι μηχανικοί, τα "επεξεργάζονται" οι εργολάβοι και τα τελειώνουν οι δικηγόροι!!!
    Οπότε ψάξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά λίγο πολύ αναφέρονται και σε παλαιότερη ανάρτηση. (πλην των link της διαύγειας για τα οποία ευχαριστώ). Θέλοντας να πάρω μια εντελώς προσωπική άποψη επί του θέματος ζήτησα μόνον τις τομές και την εδαφοτεχνική και αυτή μόνον να την δω και όχι να την φωτοτυπήσω.
      Αν ξέρεις σε παρακαλώ τι γίνεται σε σχέση με την εμπλοκή της δικαιοσύνης στείλε κάποιες πληροφορίες. Θα με βοηθήσουν να "κόψω δρόμο".

      Διαγραφή
  2. Μα καλα, εδώ ας δεχτούμε ότι δεν έχεις εννομο συμφέρον... Όλα τα άλλα που έχεις πάρε αντίγραφα, γέφυρα Κούσιου, ανάπλαση, πως τα έδωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα-χα... :-) Σίγουρα το μετάνιωσαν, αλλά δημιούργησαν προηγούμενο...

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!