Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Περί στολισμού της Βενιζέλου ο λόγος

Όντας απασχολημένος με τα μισοτελειωμένα έργα και το μεταπτυχιακό που κάνω στα γεράματα ξέχασα ότι ήρθαν γιορτές και κάποιοι στολίζουν δρόμους.

Ο φίλος Γιάννης Ακριβόπουλος μου έστειλε link που βγάζει στο πληροφοριοδότη. Το κείμενο:

Αυτές τις άγιες μέρες ένα μέρος της οδού Βενιζέλου στολίστηκε και επενδύθηκε μουσικά.

Πολύς κόσμος μας ρωτά ποιος έκανε όλη αυτή την προσπάθεια, ποιου ιδέα ήταν κ.τ.λ. Βλέποντας μια γενικότερη μιζέρια και έλλειψη εορταστικού κλίματος στην οδό Βενιζέλου σε σχέση με άλλα σημεία της πόλης, εμείς οι καταστηματάρχες της, από το ύψος της Μ. Αλεξάνδρου μέχρι το ύψος της Μαλακούση,  αποφασίσαμε  με δικές μας δυνάμεις να δώσουμε έναν εορταστικό τόνο στη Βενιζέλου.
To πνεύμα συνεργασίας αλλά και η διαπίστωση πως μόνο μέσω της συλλογικότητας θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε της κρίσης, μας οδήγησαν σε δύο κινήσεις απλές, φθηνές και όμορφες.
Έτσι τοποθετήσαμε χριστουγεννιάτικα δεντράκια και μουσική ώστε να ομορφύνει το παραμελημένο πλην κεντρικό σημείο της πόλης.
Προσπαθούμε και μεις όσο μπορούμε να αλλάξει η διάθεση των συμπολιτών μας, να ομορφύνει η πόλη, να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που μας στηρίζουν τόσα χρόνια, με μουσική, φως και τις ολοένα και καλύτερες τιμές!
 
Ευελπιστούμε και υποσχόμαστε του χρόνου να έχουμε καλύτερη οργάνωση, να γιορτάσει και να στολιστεί όλη η Βενιζέλου αλλά και όλη η πόλη για τον ερχομό του Θεανθρώπου και του Νέου Έτους.
Με τιμή και τις καλύτερες ευχές μας
Οι της Βενιζέλου καταστηματάρχες.

ΝΒΧ : Οτι επιθυμείτε κι εσείς καλοί μου συμπολίτες!

2 σχόλια:

  1. Νίκο ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια και η ομοψυχία των καταστηματαρχών.
    Κυριολεκτώ λέγοντας πως όλοι πλέον καταλαβαίνουν πως μόνο με συνεργασία και προσπάθεια θα αμβλυνθεί η κρίση που νοίωθουν στο πετσί τους όλοι οι συνδημότες μας.
    Επίσης θα επιδειχθεί κλίμα αλληλεγγύης με πραγματικά χαμηλές τιμές καθώς η επιβίωσή μας προυποθέτει πρωτίστως και είναι παράλληλη με την επιβίωση της πόλης και των συνδημοτών μας.

    Ευχαριστούμε για την στήριξη και τις ευχές σου.

    Γ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!