Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Το επιστέγασμα μιας Δημόσιας προσπάθειας


Εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ δημοσίευσα μια ιχνηλασία μέσα από την οποία κατέληξα σε συμπεράσματα που με στενοχώρησαν και με ανησύχησαν αρκετά. Στη συνέχεια έκανα ότι όφειλα ως πολίτης. Μάζεψα ότι στοιχεία είχα, περιέκοψα ότι θα μπορούσε να αμφισβητηθεί και να με καταστήσει κατηγορούμενο και…

…τα κατέθεσα στην εισαγγελία.  Το κείμενο άρχισε ως εξής

«Με την παρούσα θέτω υπ’ όψιν του Εισαγγελέως… στοιχεία τα οποία περιήλθαν σε γνώση μου και αφορούν στην διαχείριση των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) της πόλης της Βέροιας. Επίσης διατυπώνω κρίσεις επί του θέματος ερειδόμενες στην επιστημονική και επαγγελματική γνώση που απέκτησα ασκώντας επί 40 χρόνια το επάγγελμα του πολιτικού Μηχανικού και αφορούν στην περιβαλλοντική υδραυλική. Ζητώ τέλος την διερεύνηση ενός θέματος για το οποίο υπάρχουν επαρκείς κατά τη γνώμη μου ενδείξεις ότι έβλαψε το περιβάλλον και διέθεσε με παράνομο τρόπο δημόσια περιουσία στη διάθεση τρίτου με σκοπό το δικό του κέρδος»
Κάπου εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος την διαδικασίας. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά. Δύο μήνες μετά το πρώτο ερέθισμα θεωρώ ότι έπραξα το καθήκον μου ως πολίτης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!