Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αστικές Αναπλάσεις: Ποία παιδία παίζει;



Την 28 12 12 το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης της Βέροιας θα ακούσει πρόταση ομάδας πολιτών, οι οποίοι κατέθεσαν χειρόγραφο και ανορθόγραφο κείμενο υπογεγραμμένο από 27 άτομα  εκ των οποίων έξι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Με την πρόταση αυτή ζητείται η κατασκευή τραμ



5 σχόλια:

  1. Επιτέλους... Να γίνουμε Σαν Φρανσίσκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σαν Φραντσίσκο έχει οδωντοτά τραμ. Τέτοια θα χρησιμοποιήσουν στην ανάβαση από νεκροταφεία σε κεντρικής.

      Διαγραφή
  2. Μπα, δεν ζητήθηκε Τραμ... Μάλλον κάποια τράμπα ζητήθηκε κι όπως λέει συχνά η "εξπέρ" των πελατειακών σχέσεων και της μαλαγανιάς, Δήμαρχος μαντάμ Σουσου-λτζόγλου, "ζητείτε και δοθήσεται" η τράμπα μάλλον επετεύχθη...
    Ερμόλαος Κράκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλας με γριφους ερμολαε ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλώντας σήμερα το πρωί με Δημοτικό Σύμβουλο, άκουσα πως οι δύο άνθρωποι που εμφανίσθηκαν εκεί το μόνον που ανέφεραν ήταν η μεταφορά της αφετηρίας και των εκδοτηρίων έξω από την πόλη.
      Το θέμα είναι σχεδόν αυταπόδεικτο. Η πόλη αυτή για να ανασάνει θέλει λίγα πράγματα. Να ξεφορτωθεί δηλαδή υπηρεσίες που δεν μπορεί να προσφέρει. Εν τοις πράγμασι να μεταφερθεί το νεκροταφείο, τα ΚΤΕΛ (και τα αστικά) όλες οι υπηρεσίες της Νομαρχίας και φυσικά τα δικαστήρια των οποίων η μεταστέγαση επίκειται.
      Τώρα γιατί έπρεπε αυτά να έλθει η οικογένεια Παρασκευαίδη να το πει είναι μια υπόθεση που με προβληματίζει. 'Η είναι κάτι που η Δήμαρχος ο Πρόεδρος και πιθανώς κάποιο σκυλολόι παρατρεχάμενων το έστησε για λόγους που κάποια στιγμή θα μάθουμε ή οι άνθρωποι είναι τόσο δειλοί και αναποτελεσματικοί που χρειαζόταν να βάλουν τρίτους να το πούνε.
      Βλέπουμε...

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!