Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Κακοδιοίκηση: Ψάχνοντας για λύσεις.




Τίποτα καινούργιο. Είπα μόνο να ρωτήσω τη Δήμαρχο, προκειμένου να μάθω τι πιστεύει η ηγήτορ της πόλης για όλα αυτά που συμβαίνουν  στον οργανισμό που κουμαντάρει.  Έτσι έστειλα μια αίτηση γράφοντας πάνω κάτω τα εξής:

Αναφέρω πως η Πολεοδομική Υπηρεσία (νυν Τμήμα Δόμησης)  του Δήμου που ηγείσθε  θεωρεί το έργο της μετατροπής οικοπέδου σε parking,  όπως αυτό τουλάχιστον παρουσιάστηκε μέσα από την ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου  Δήμου, ως απλό καθάρισμα και όχι σαν κάποια κατασκευή.
Διά του λόγου το αληθές συνάπτω το δελτίο τύπου που μου εστάλη και την απάντηση του Τμήματος Δόμησης. (στο κάτω μέρος του έγγραφου).
Επίσης την 20/08/12 ζήτησα να μάθω από τον Δήμο, και όχι από κάποια υπηρεσία του, αν ο ΣΜΑ Βέροιας έχει άδεια λειτουργίας. Παρέπεμψαν το αίτημα μου στον ΕΣΔΑ Ημαθίας και φυσικά το τμήμα περιβάλλοντος με πληροφόρησε ότι κοινοποίησε αίτημα και παραπομπή στις Αντιδημαρχίες Πολεοδομίας και καθαριότητας, λες και εγώ απευθύνθηκα στο Τμήμα Περιβάλλοντος και όχι τον Δήμο συνολικά.
Επειδή, τα παραπάνω είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, συμπτώματα κακοδιοίκησης
Γι’ αυτό, ζητώ να μάθω από εσάς τι προτίθεσθε να πράξετε προκειμένου να θεραπευθεί το πρόβλημα της κακοδιοίκησης κατ' αρχήν και ύστερα των υπολοίπων
Ας δώσουμε και λόγο στους άρχοντες. Κάτι παραπάνω απ’ όσα ξέρουμε θα έχουν να μας πουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!