Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Παρατηρώντας την



Η βασική αρχή κάθε επιχειρησιακής/επιχειρηματικής δράσης, αλλά και κάθε συγκρουσιακής κατάστασης είναι πρώτα βλέπεις και μετά εμπλέκεσαι. Έτσι προχθες δεν είπα τίποτε κι αποφάσισα να δω τι συνέβαινε σε σχέση με τους ισχυρισμούς της κ. Δημάρχου.
Βρήκα το βιντεάκι από την λαικούρα (να είναι καλά ο άνθρωπος) πήρα τις ημερήσιες εφημερίδες και σιγά σιγά άρχισα να συνθέτω το πάζλ. Κατ’ αρχήν το βιντεάκι. Οι δημοσιογράφοι ζητούν ονόματα η κ. Ουσουλτζόγλου απαντά «ονόματα, ναι  ο Χατζηευστρατίου , ο Καρολίδης»  σταματά λίγο από κάτω οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν ο Τζήμιρόπουλος; Η κυρία συνεχίζει «Ναι ο Δήμος. Μιλάμε. Τον κάλεσα στο γραφείο να τα πούμε». Και κάπου εκεί κόβεται η προβολή. Καμιά εφημερίδα δεν αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη στιχομυθία. 

Δηλαδή;
Ας αρχίσουμε τα σχόλια. Ο Χατζηευστρατίου, εγώ δηλαδή, ασχολήθηκε παθιασμένα με το θέμα. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει.
Ο Καρολίδης; Αυτός με τα βίας γνωρίζει που βρίσκεται το εργοτάξιο. Ότι έγραψε στο site του ήταν κείμενα που του έστειλα εγώ. 
Όσο για τον Τζημηρόπουλο, ναι, αυτός έχει ασχοληθεί εξαντλητικά με το θέμα. Πολλές από τις πληροφορίες που έδωσε σε μένα τις έδωσε και στην Δήμαρχο έως ότου σταμάτησε να την βλέπει. Βασικά μια φορά μίλησαν μεταξύ τους για την γέφυρα. Παρ’ όλα αυτά κάνει το πάν να τον καλύψει.
Μετά απ’ όλα αυτά γίνονται κάποιες παρατηρήσεις.
Δεν μάχομαι το έργο. Ούτε υπαινίχθηκα ποτέ ότι «φαγώθηκαν» χρήματα. Πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι τέτοιο; Τα λεφτά δεν τα διαχειρίζεται ο Δήμος. Ορμάει λοιπόν εναντίον μου και μετά ζητά να μη καταγραφεί η επίθεσή της. Έτσι εξηγείται ότι καμιά εφημερίδα δεν ανέφερε τα ονόματα που αμόλησε. Ζήτησε να είναι off the record. Ο Μιχάλης όμως είχε το… εργαλείο.  Ας μην παρεξηγιέται γι αυτό. Τον ρόλο που έπαιξαν οι Δημοσιογράφοι στον πόλεμο του Βιετνάμ  τον έπαιξαν στην κατοχή του Ιράκ οι κάμερες στα κινητά των στρατιωτών.  Έτσι λοιπόν δεν πέτυχε η τακτική της  «σπιλώνω και φεύγω». Άφησε ίχνη…
Ο Καρολίδης είναι απλά ο εύκολος στόχος. Από την στιγμή που δεν της έκοψε τον βήχα έγκαιρα και την άφησε να του κάνει μήνυση με τα λεφτά των Δημοτών θα δέχεται πιέσεις και επιθέσεις. Λογικό, είναι στριμωγμένος  και κάθε του αντίδραση παρατηρείται και διυλίζεται. Όσο κρατά η ομηρεία του θα πρέπει να αποδεικνύει ότι είναι καλό παιδί. Αυτήν την φορά μάλλον τον παραστρίμωξε.
Ο Τζημιρόπουλος από την άλλη είναι σκληρό καρύδι. Δεν την έχει ανάγκη, γνωρίζει που πατάει   και αυτά τον κάνουν μη ελκυστικό στόχο. Γι αυτό και το οιονεί «γλύψιμο».

Συνεχίζω την παρατήρηση. Αν κάποιος έχει δει παραπάνω πράγματα από μένα ας μου τα πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!