Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Σάββατο πρωί. Διαδρομή σπίτι γραφείο σε εικόνες

Σκέφτηκα πως αν συνεχίσω με τους εμφύλιους, τους Βελουχιώτηδες και τους Μπελογιάννηδες σε μερικές μέρες θα άρχιζα να ξερνάω με ρυθμό πολυβόλου λοχαγούς και βασιλιάδες. Όσο νάναι μπουχτίζεις. Έτσι είπα να το 'λαφρύνω λιγάκι.

Να το κάνω και λίγο ιλουστρασιόν μπας και ξελαγράρω. Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν , χτες δηλαδή έβγαλα μερικές φωτογραφίες στο δρόμο για το γραφείο με το κινητό. Αρχαίας τεχνολογίας αλλά φωτογραφίες βγάζει.  Δεν το έκανα αποκλειστικά χθες. Σχεδόν κάθε μέρα το κάνω. Αυτό και να μαζέψω από κάτω μερικά σκουπίδια και να τα ρίξω στο καλάθι των αχρήστων. Τίποτε δεν αλλάζει. Απλώς το κάνω για να αισθάνομαι εγώ καλύτερα.

Τις χτεσινές θα τις δημοσιεύσω. Πάμε λοιπόν

Σκουπιδομάνι μπροστά από την παιδική χαρά του Ωρολογίου (απέναντι από τον μικρό πρίγκηπα)
Δεν είναι δικά μου δουλειά να πω του μανάβη ότι ενοχλεί.Είναι του Δημάρχου, της αστυνομίας των τζαντ'ρμάδων, ξερωγω

Κι αυτός μανάβης είναι. Η κατάληψη επί το έργον
Σε ράμπα μπροστά είσαι ρε φιλαράκι, έλεος
Βέροια στον 21ο αιώνα (λέμε τώρα)
Για όσους δεν κατάλαβαν το μαύρο μπροστά από το ταχυφαγείο είναι λίγδα. Ένα κέρχερ με ζεστό νερό θέλει 5 λεπτά για να το καθαρίσει.

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως πρόσεξα τα σκαλοπάτια στην είσοδο της οικοδομής που είναι εκτός της οικοδομικής γραμμής. Ας τα φτιάξουν απο την εντός πλευρά. Ειναι γεμάτη η πόλη με τέτοια σκαλάκια. Αυτο λεγεται κατάληψη πεζοδρομίου είτε είναι αυθαίρετη δόμηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δύσκολο. Βέβαια τώρα θυμήθηκα το πάθημα κάποιων κατοίκων της οδού Ανοίξεως. Μετά τις λεγόμενες αστικές αναπλάσεις το δάπεδο της πολυκατοικίας τους βρέθηκε κάτω από τη στάθμη του δαπέδου. Είναι πάντως κατάληψη πεζοδρομίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!