Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Μιάς και μιλάμε για ηγέτες...

...ας δούμε μια προσπάθεια διαπαιδαγώγησής τους.
Έκανα λοιπόν την παρακάτω αίτηση στον Δήμο Βεροίας.



ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ζητώ διευκρινίσεις σε σχέση με την (β) σχετική που αφορούν στον Ν2690/99
Με το από 29 09 14 έγγραφο της υπηρεσίας σας, που ήταν απάντηση στο (b) σχετικό με πληροφορείτε πως τα έγγραφα που ζήτησα με το (a) σχετικό μου τα έχετε ήδη χορηγήσει.. ‘Οντως, έτσι ήταν και σας ευχαριστώ. Τα είχα δώσει, σε ανύποπτο χρόνο σε νομικό, και ζήτησα να μου επιστραφούν.
Συνεχίζεται όμως αναφέροντας κατά λέξη: «Σχετικά με αιτήματά σας για χορήγηση αντιγράφων σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν2690/99(ΚΔΔ) θα πρέπει να αποδείξετε ειδικό έννομο συμφέρον για χορήγηση τέτοιων αντιγράφων όπως ακριβώς σας επισημάνθηκε και σε προηγούμενο έγγραφό σας (βλ σχετ 42000/18.08.14 έγγραφό σας προς εμάς
Θεωρώντας τον ισχυρισμό κατ’ ελάχιστον καινοφανή βρήκα τον αναφερόμενο Νόμο όπου μπορεί κανείς να διαβάσει «Άρθρο 5 Πρόσβαση σε έγγραφα 1. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα, ύστερα από γραπτή αίτησή του, να λαμβάνει γνώση των διοικητικών εγγράφων. Ως διοικητικά έγγραφα νοούνται όσα συντάσσονται από τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως εκθέσεις, μελέτες, πρακτικά, στατιστικά στοιχεία, εγκύκλιες οδηγίες, απαντήσεις της Διοίκησης, γνωμοδοτήσεις και αποφάσεις.»
Επειδή αυτά που διαβάσατε σεις διαφέρουν μάλλον από το παραπάνω απόσπασμα σας παρακαλώ να μου δώσετε τον τίτλο του Νόμου και του εδαφίου στο οποίο ορίζονται διαφορετικά και βασιστήκατε για να με απαντήσετε.
Ο Αιτών
Νίκος Β. Χατζηευστρατίου
Blogger:Πιστεύω ότι ότι περιμένετε απάντηση με προσδοκία ίδιας εντάσεως με την δική μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!