Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Εν Βεροία, ρε γαμότο...



Τις επόμενες μέρες θα μας απασχολήσει θέλοντας και μη: Πρόκειται για την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βεροίας στην  οποία έγινε και εδώ αναφορά. Τελικά δεν έχει να κάνει με μήνυση που είχε καταθέσει  ο Δήμος εναντίον μου. Ήταν χειρότερα. Και πιο μπερδεμένα.

Η δήμαρχος  εισηγήθηκε, εκπροσωπώντας όλους τους δημοτικούς συμβούλους, να εξασφαλισθεί κονδύλιο προκειμένου  να γίνει αγωγή εναντίον του Νίκου Χατζηευστρατίου με την οποία ο κάθε σύμβουλος ξεχωριστά θα ζητά 50.000 €. Τα χρήματα θα κατατεθούν αν τα δικαιωθούν σε κοινωφελή ιδρύματα. Πιθανώς και για την κατασκευή της γέφυρας Κούσιου. Δηλαδή ο Ν. Χατζηευστρατίου θα πρέπει να πληρώσει 2.100.00ο €  (Τόσο είναι 42 επί 50.000) διότι όπως γράφει και η εισήγηση του δικηγόρου Καπανίδη κάποια στιγμή πριν πεντέμιση μήνες είχε γράψει την έκφραση   Πόσο μαλάκες πρέπει να είμαστε για να πιστέψουμε ότι αρνήθηκαν να τον κηρύξουν  έκπτωτο χωρίς να δωροδοκηθούν; Τα πήραν λοιπόν και αυτό είναι βέβαιο. Το θέμα είναι ποιοι και πόσα. 

Θα αναρωτιόταν κανείς αν είχε η δήμαρχος εξουσιοδότηση από το Δημοτικό συμβούλιο να καταθέσει τέτοια αγωγή.  Η απάντηση είναι σαφής: Όχι δεν είχε καμιά τέτοια εξουσιοδότηση διότι δεν υπάρχει τέτοια απόφαση Δημοτικού συμβουλίου. Τότε πως το εκπροσωπούσε θα ξαναρωτούσε.  Και φυσικά δεν θα ’παιρνε απάντηση.  

Αλλά και πάλι μήπως υπήρχε κάποια εξουσιοδότηση συγκεκριμένων ατόμων που εκτός των άλλων ήσαν και Δημοτικοί Σύμβουλοι;  Ούτε κάτι τέτοιο υπήρχε. Τότε πως; Είναι απλό: Τέσσερις άνθρωποι, μέλη της οικονομικής επιτροπής και συγκεκριμένα οι κύριοι λυκοστράτης, λαζαρίδης βοργιαζίδης και Β. παπαδόπουλος αποφάσισαν σαν κυρίαρχα αρσενικά της αγέλης να δείξουν σ’ όλα τα μέλη της ποιος είναι το αφεντικό.  Ποιος κάνει το κουμάντο δηλαδή. 

Πλάκα δεν έχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!