Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βεροίας 26 06 14



Σήμερα τα θέματα της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βεροίας ξεχείλιζαν από ενδιαφέρον.


Απόφαση πρώτη: Να ορίσει αμοιβή δικηγόρου για την στήριξη πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις σε προκαταρκτική εξέταση  για το ηρώο του Δήμου Βεροίας. Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι πως στο εισηγητικό υπήρχε καρφιτσωμένη φωτοτυπία κλήσης όπου μηνυτής φαινόταν κάποιος Νικηφόρος Ματθαιόπουλος. Τελικά είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκρόπχ’ (όπως λέει και η παροιμία σε ακραιφνή σιούρδικα) (στο google δεν βρέθηκε τίποτε)

Απόφαση δεύτερη: Και πάλι ορισμός δικηγόρου για την μήνυση που κατέθεσε η δήμαρχος κατά του Νίκου Χατζηευστρατίου επειδή έγραψε κάτι πράματα που την έτσουζαν την 30 12 14. Εδώ τα λίνκια.  Στην υπόθεση αυτή μας ήρθαν οργανωμένοι. Έφεραν και γνωμοδότηση νομικού. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την αποδοχή της προσφυγής που έκανε ο Χατζηευστρατίου εναντίον ίδιας απόφασης που πάρθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2014. 

Και να φαντασθείς πως σύμφωνα με τους κρατούντες τον Δήμο της Βέροιας ο Χατζηευστρατίου και ο Αγγέλογλου είναι δύο αθεράπευτα δικομανείς μεσήλικες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!