Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Όχι που δεν θα το δημοσίευα...



Το κείμενο παρακάτω υπάρχει στο site του Στέφανου Βαφείδη. Στην περίπτωσή του αυτός που τον έδιωξε δεν θα βγεί σε κάποιο webtv για να το διαψεύσει.



Δεν είναι δα και κάθε μέρα  πασχαλιά!


Οι τζάμπα μάγκες μας τελείωσαν

Χθες Τρίτη 19 Νοεμβρίου κατέθεσα μήνυση εναντίον της Δημάρχου Βεροίας κας Ουσουλτζόγλου καθώς και του κου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βεροίας κου Χατζιαθανασίου για εξύβριση, ηθική προσβολή, καθώς και άνανδρης στοχοποίησης ως “φασίστα”. Η οποία στοχοποίηση έθεσε και θέτει την σωματική μου ακεραιότητα καθώς και την ασφάλεια των μελών της οικογένειας μου. Το περιστατικό γνωστό. Στην λεγόμενη “αντιφασιστική” εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στην  Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όταν θέλησα να παρευρεθώ σαν πολίτης της Βέροιας, Έλληνας πολίτης και σαν άνθρωπος που πάντα πολεμούσε τον φασισμό, ότι χρώματος και αν ήταν αυτός και από όπου και αν προήλθε, οι προαναφερόμενοι με έδιωξαν ως ανεπιθύμητο και ως “μη ευπρόσδεκτο” χαρακτηρίζοντας με εμμέσως πλην σαφώς ως φασίστα. Ε λοιπόν τέλος με τους ψευτοπαλληκαράδες και τους ψευτοδημοκράτες. Οι υπεύθυνοι της πολιτικής αλλά και προσωπικής σπίλωσης μου θα πληρώσουν. Και ποινικά, έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, όσο και χρηματικά. Και το όποιο ποσό θα καθορίσει το δικαστήριο, που θα είναι μεγάλο, θα πάει κατευθείαν στην οικογένεια της τραγικής Μυρτώς από την Πάρο που χτυπήθηκε τόσο απάνθρωπα και βάρβαρα από έναν λαθρομετανάστη. Που κάποιοι κύκλοι το ονοματίζουν “καλό παιδί”. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη ηθική μου ανταμοιβή. Γιατί κατά τα άλλα και εγώ αλλά και όλη σχεδόν η Βέροια ξέρει αν είμαι φασίστας ή όχι. Και καταλαβαίνει πολύ καλά ποιος έχει φασιστική νοοτροπία και ποιος όχι. Και ας προσέξουν από εδώ και πέρα όλοι. Όσοι συκοφαντούν με δόλο απλούς αγνούς Έλληνες που το μόνο που σκέφτονται είναι το πραγματικό καλό της Ελλάδος να το σκεφτούν πολύ καλά αν θα το κάνουν. Γιατί δυστυχώς η Ελλάδα μας είναι γεμάτη από τραγωδίες που τις προκάλεσαν οι λαθρομετανάστες που μας φορτώσαν κάποιοι μόνο και μόνο για να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας.Και γιατί έχουμε το δίκαιο και τον Θεό με το μέρος μας.

“Χρωστάμε σ’ αυτούς που πέρασαν που θα ‘ρθουν
Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί”
Θάνατος του παλικαριού. Κώστας Παλαμάς.
Με τιμή
Στέφανος Βαφείδης

Παρατήρηση του Blogger: Το δίκαιο το έχεις με το μέρος σου Στέφανε. Θεός δεν υπάρχει, οπότε πάρε καλό δικηγόρο και οπλίσου με προσοχή και ψυχραιμία. Μην ξεγελιέσαι από την διπλανή φάτσα. Οι τύποι είναι σκληρά (και βρώμικα) καρύδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!