Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πως ένα ένα έργο για την πόλη γίνεται κάτεργο για τους πολίτες της (14)

Συνεχίζεται η δημοσίευση φωτογραφιών που τράβηξε ο συμπολίτης αρχιτέκτονας  Νίκος Κάλφογλου από λεπτομέρειες του έργου των αστικών αναπλάσεων.
Οι φωτογραφίες έχουν ενσωματωμένο σχόλιο. Δημοσιεύεται πρώτη αυτή με το ένθετο κείμενο και μετά οι υπόλοιπες από την ίδια ενότητα.
Σήμερα: Το γκαζόν (...όχι που θα γλύτωνε!)







2 σχόλια:

  1. Ας ξανακάνω ακόμη μια φορά την ίδια ερώτηση προς τους διοικούντες χωρίς να περιμένω βέβαια κάποια απάντηση. Αφού ο Δήμος μας δεν διαθέτει επαρκές προσωπικό για να φροντίζει τα ήδη υπάρχοντα πάρκα και χώρους πρασίνου, που θα βρει τα άτομα και τα κονδύλια για να φροντίσει το πράσινο κατά μήκος της ανάπλασης? Θα 'έχουμε σε λίγο καιρό και εκεί την εικόνα της αρχαίας οδού επί της Μητροπόλεως με το σκέτο χώμα και το γκαζόν που πλέον δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακός τύπος είσαι, έτσι; Δηλαδή γιατί μαρτυράς αυτό που θα γίνει σε μερικούς μήνες στα πεζοδρόμια;
      Όλοι οι επαγγελματίες της αγοράς ετοιμάζονται απλα να βάλουν κυβόλιθους στα παρτέρια. Να τους βάψουν ίσως και πράσινους για να είναι συμβατοί με το πνεύμα του έργου.
      Η ερώτηση είναι ποιός θα τους σταματήσει. Κανείς είναι η απάντηση.
      Ας αλλάξουμε λίγο το ερώτημα. Ποιός θα τους ενθαρρύνει; Μα οι υποψήφιοι Ήδη ένας απ' αυτούς ξεκίνησε να σέρνει τον χορό. Μας είπε πως με τίποτε δεν πρέπει να υλοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ για την μονοδρόμηση της Μητροπόλεως. Άρα η επόμενη "προσφορά" θα είναι τα πεζοδρόμια. Μπορεί να ακουσθούν και χειρότερα. Όπως ότι θα σπάσουν τα κράσπεδα για να καβαλάνε τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια κλπ.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!