Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Γέφυρα Κούσιου: Νέα παράνομη παράταση



Παράνομη ξεπαράνομη την δώσανε την παράταση. Κανείς δεν είχε αμφιβολία επ’ αυτού. Φυσικά η Δήμαρχος έφυγε από την συνεδρίαση και πήγε σε κάποιο διπλανό γραφείο. Όταν εγκαλείτο να μετάσχει στην διαδικασία φώναζε από το διπλανό γραφείο  «ακούω ακούω». Άκουγε αλλά δεν καταλάβαινε.
Εντύπωση έκανε η συμπεριφορά των ανθρώπων της συμπολίτευσης. Είχαν εκνευριστεί όσο δεν μπορεί κανείς να φαντασθεί  Ο ένας αντιδήμαρχος γυρόφερνε την αίθουσα τάχα θυμωμένος μονολογώντας "είναι εκτός θέματος ,εκτός θέματος", ένας άλλος,  γιατρός απ’ όσα γνωρίζω , διέκοπτε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης φωνάζοντας "λαϊκίζεις" . Ακόμη και μια νεαρή κυρία που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε κραύγασε και αυτή. Γενικά οι άνθρωποι μου είχαν θυμίσει εκείνη την αντίδραση που απ’ ότι είχα διαβάσει εμφάνιζαν οι πληθυσμοί του Μεσαίωνα όταν πλησίαζε πανούκλα. Μαζευόντουσαν όλοι στις εκκλησίες και παρακαλούσαν τον θεό τους να τους γλυτώσει. Μόνο  που η πανώλης ήταν μεταδοτική και μολυνόντουσαν όλοι. Είχε πεθάνει ο μισός πληθυσμός της Ευρώπης.
Προφανώς και θα τους λυτρώσω κάνοντας προσφυγή, Ένας από τους λόγους που θα το πράξω είναι και ο οίκτος. Χθες τα άτομα ήσαν για λύπηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!