Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η Ζωή και οι άλλοι



Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εγώ, ούτε η έμπειρη αρθρογράφος της οποίας το κείμενο ξεπατίκωσα από εδώ όλη την επιθετικότητα που βγάζουν εναντίον της κ. Κωνσταντοπούλου.  Δεν ξέρω αν η κ. Βαλλιάνου συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ πάντως όχι.


Της Έρρικας Βαλλιάνου

Γιατί τόση προσπάθεια... ταύτισης των συμπεριφορών Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ηλία Κασιδιάρη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την λίστα Λαγκάρντ;

Σύγκριση, καμία.
Γιατί τόση προσπάθεια... αποπροσανατολισμού της συζήτησης; Μα, για να ξεφύγουμε από το θέμα. Για να μην κρίνουμε άλλες συμπεριφορές. Του μάρτυρα, που έδωσε λαβή και αφορμή με την συμπεριφορά του και την άκρατη επίδειξη χιούμορ -αμφιβόλου ποιότητας- και γνώσεων, που έφτασαν μέχρι ιατρικής, ψυχιατρικής, ακόμα και μουσικής.

Ο κ. Βενιζέλος –ως μάρτυρας- προκάλεσε με την συμπεριφορά του. Ακόμη και το «Άσε καλό μου» ως απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου. Μετά ήλθαν οι τεστοστερόνες και η ενδοκρινολογία. Και λίγο αργότερα η ψυχιατρική.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μια νέα βουλευτής και όπως έχει αποδείξει και στα δικαστήρια, καλή νομικός και ρήτορας. Θα πρέπει να την αφήσουν –πατρικά- όπως εύστοχα είπε χθες το βράδυ στην τηλεόραση ο κ. Αλαβάνος να βρει τους ρυθμούς της. Ερωτήσεις κάνει και όταν προκληθεί απαντά στα ίσια. Πάντως δεν βρίζει.

Ούτε και έχει το παράδειγμα. Τουλάχιστον από έναν έμπειρο κοινοβουλευτικό, πρώην υπουργό αλλά και πρώην αντιπρόεδρο, συνταγματολόγο αλλά και αρχηγό κόμματος, που άφησε επιπλέον και σεξιστικά υπονοούμενα στην... παράπλευρη κατάθεσή του.

Κι εμείς δεν μπορούμε να τους κρίνουμε με το ίδιο ειδικό βάρος. Η πλάστιγγα κάπου γέρνει...

Blogger: Δεν ξέρω τι άποψη έχουν όσοι με διαβάζουν. Αν όμως μου ζητούσαν να διαλέξω  επρόσωπό μου ανάμεσα στην κ. Κωνσταντοπούλου και τον κ. Βενιζέλο σίγουρα θα προτιμούσα την πρώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!