Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Με αφορμή μιάν ανακοίνωση των δημοτικών υπαλλήλων



Μια ανακοίνωση ενός συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ζητά από τους υποψήφιους δημάρχους δεσμεύσεις που σχετίζονται με τα κεκτημένα ή αυτά που αυτοί θεωρούν κεκτημένα τους. Μου άρεσε πάρα πολύ. Οι άνθρωποι αυτοί μπουκωμένοι από παροχές και υποσχέσεις παροχών ζητούν και δεσμεύσεις.

Και καλά κάνουν. Κανείς από τους υποψήφιους, μα κανείς, δεν έχει ένα καθαρό πρόγραμμα. Αραδιάζουν πέντε δέκα ευχές αλλά κανείς, μα κανείς, δεν λέει τον τρόπο με τον οποίο θα τις κάνει να υλοποιηθούν. Το αστείο είναι ότι τα χαζοχαρούμενα που αμολάνε τα ονομάζουν και όραμα. Για να εξηγούμαστε: Όραμα είναι το να ξέρεις που πας, να ξέρεις που βρίσκεσαι και να έχεις τουλάχιστον μια εναλλακτική για τον τρόπο που θα βαδίσεις. Και εκεί είναι το πρόβλημα. 

Όλοι ξέρουμε πως τίποτε δεν μπορεί πια να γίνει χωρίς ένα γενναίο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που θα ξεκινά από την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει ο δήμος μέχρι εκποίηση της ακίνητής του περιουσίας. Που θα προχωρά με  παραχωρήσεις ή το πολύ με συνεργασίες  με το ιδιωτικό κεφάλαιο, προκειμένου να επιτύχει στόχους σε ένα μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. 

Αυτό το ξέρουν και οι Δημοτικοί υπάλληλοι. Επειδή κανείς δεν τους εξήγησε ότι τέτοιες επιλογές είναι εν τέλει προς το συμφέρον τους, όπως έχει αποδειχθεί από την διεθνή πρακτική, φοβούνται και βγάζουν γλώσσα με τον τρόπο της πρόσφατής τους ανακοίνωσης. Και επειδή το επόμενο ερώτημα είναι σχεδόν προφανές, δηλαδή γιατί κανείς δεν τους το εξήγησε, δίδεται και η απάντηση. Μα γιατί όλοι τους οι υποψήφιοι λειτουργούν με την λογική του Δήμου λάφυρου. Με την λογική της συμμορίας  που ετοιμάζεται να αλώσει και να λαφυραγωγήσει μια σειρά αξιωμάτων και προνομίων.  

Κάτω από αυτό το πρίσμα χάρηκα όταν είδα την προκλητική ανακοίνωση του Συλλόγου δεν-ξέρω-ποιών υπαλλήλων. Άντε φιλόδοξά αγοράκια, απαντήστε.

Το κείμενο παρακάτω.


Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν.Ημαθίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Προκειμένου ως εργαζόμενοι στον Δήμο Βεροίας να σχηματίσουμε πληρέστερη  εικόνα, ώστε να ενημερώσουμε τα μέλη του συλλόγου μας, παρακαλούμε να έχουμε τις  θέσεις-απόψεις σας σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

 1) Ιδιωτικοποίηση ή μη των δομών του Δήμου, όπως:


  • νερού
  • καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού (συμπεριλαμβάνονται τα έργα  ΣΔΙΤ)
  • κοινωνικών δομών (παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Βοήθεια στο σπίτι),   δημοτικών επιχειρήσεων (πολιτισμός κλπ). 

2) Τις θέσεις-απόψεις σας για τις νέες μορφές απασχόλησης κοινωνικής εργασίας  (ΚΟΙΝΣΕΠ),

3) Τις προθέσεις σας για το αν θα κάνετε ή όχι χρήση του Π.Δ. 169/2013, σύμφωνα με  το οποίο η Διοίκηση μπορεί να προβεί σε δανεισμό από το Ταμείο Παρακαταθηκών  & Δανείων χρησιμοποιώντας ως υποθήκη την ακίνητη περιουσία του Δήμου και τους ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι) .

4) θα προσλάβετε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα Ιατρό Εργασίας και Τεχνικό  Ασφαλείας;

5) θα λειτουργείτε παιδικούς σταθμούς ή άλλες δομές και υπηρεσίες του Δήμου σε  ημέρες και ώρες που παραβιάζουν τους νόμους και την εργατική νομοθεσία; 

6) θα προβείτε σε παραίτηση σε περίπτωση που αθετήσετε τις δεσμεύσεις σας για  τους παραπάνω όρους;

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τις απόψεις ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sydhnh@gmail.com ή να μας κοινοποιήσετε την δημοσίευσή τους ή να τις καταθέσετε στην γραμματεία του συλλόγου μας που στεγάζεται στο Δημαρχείο Βέροιας.


 Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

 Σωκράτης Δαλιγάρος 
Δημήτριος Β. Σαζακλίδης


11 σχόλια:

  1. Ο κόσμος καίγετια, και το....να μη βωμολοχήσω...χτενίζεται!!!
    Μην ανησυχείτε παλικάρια μου...
    Κανένας δεν θα τολμήσει να ενοχλήσει τη ραστώνη σας!! Εκτός αν σας πάρουν τα κεφάλια κατευθείαν από την Αθήνα, τεμπελχανάδες μου...!!
    Άσε που ο Δαλιγκάρος, σας την έχει βρεθ την λύση. Σας υπόσχεται ακόμα μια 30ετία ξάπλας με τα λεφτά του Αρτέμη Σώρα.
    Παιδιά σοβαρευτείτε, και κοιτάξτε να κάνετε καμία δουλειά, μην έρθει ο καινούριος και αρχίσει να σας στέλνει μαζικώς, να συνεχίσεται τον ύπνο του δικαίου σπίτια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ... ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΜΩΣ :
      1. Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΦΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
      2. Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
      3. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ.. ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ.
      4. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ...
      5. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
      6. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ :)

      Διαγραφή
  2. Σωκράτης Δαλιγκάρος5 Μαΐου 2014 στις 9:30 μ.μ.

    μπορώ να μάθω το όνομά σου Ανώνυμε γενναίε μου.Εσείς κ. Διαχειριστά μπορείτε να μου δώσετε την ΙP του κ.γενναίου Ανωνύμου ώς αποκλειστικό υπεύθυνο διαχειριστή ; και σε παρακαλώ μην το σβήσεις το σχόλιο γιατί θα το χρειαστώ, υπάρχει λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα κ. Δαλιγκάρε τί έγινε; Για την ακρίβεια, ειπώθηκε κάτι που δεν γνωρίζω;

      Διαγραφή
    2. Μετά από ωριμότερη σκέψη κ. Δαλιγκάρε θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικούς συλλογισμούς.
      Όλοι γνωρίζουμε ότι οι υποψήφιοι πριν τις δημοτικές εκλογές χάνουν το χιούμορ τους, εκνευρίζονται, κάνουν μηνύσεις και γενικά δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Λόγικό και ανθρώπινο αν το καλοσκεφτείτε. Εσείς όμως αγαπητέ μου δεν ήσαστε υποψήφιος.
      Από την άλλη κάποιος έργαψε για κάποιον Σώρα που δεν τον γνωρίζω (και απ' ότι διάβασα μάλλον απατεώνας είναι ο άνθρωπος) και προσπάθησε να τον συσχετίσει μαζί σας. Εσείς αντί να το προπεράσετε, όπως θα έκανε κάθε νηφάλιο άτομο, αρχίσατε κάποιες περίεργες και απειλητικές νύξεις.
      Μήπως τελικά είσαστε υπερβολικός και πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους για το καλό της δικής σας προσωπικής ηρεμίας πρώτιστα; Λέω... Μήπως.

      Διαγραφή
  3. ΕΠΟΝΥΜΟΣ
    LIKNS

    ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ


    ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ!!! (9 φωτογραφίες)
    ͽΙͼ"ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ-ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"ͽΙͼ
    ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ.

    Κυκλοφορεί μέσω πρωτοβουλίας πολιτών το παρακάτω
    ψήφισμα, που οι υπογράφοντες ζητούν την εξέταση και αποδοχή της πρότασης Σώρρα από το Ελληνικό Κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους.
    Πιο συγκεκριμένα η δήλωση αποδοχής και υποστήριξης γράφει:
    ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ
    ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
    ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ & ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI E.N.D.
    (End National Debt) ΥΨΟΥΣ 6οο.οοο.οοο.οοο $ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/9/12 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:
    Ως Έλληνας πολίτης για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και την κατάργηση των μνημονίων που οδήγησαν τη χώρα σε υποδούλωση με επαχθείς και ειδεχθείς όρους επιθυμώ:
    Α) Να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμιου Σώρρα & του Οργανισμού E.N.D.
    (End National Debt) ύψους 6οο.οοο.οοο.οοο $ Η.Π.Α., από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αυτήν από 28-9-2012 με την κατάθεση των χρημάτων.
    Β) Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των ανώτατων δικαστών του Αρείου Πάγου, για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του δημοσίου χρέους και
    Γ) Να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες.
    Με τη ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου, σε περίπτωση μη ελέγχου και αναιτιολόγητης ή σιωπηρής απόρριψής της ως άνω πρότασης από την Ελληνική Κυβέρνηση και σύναψης νέων μνημονιακών συμβάσεων που οδηγούν σε απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

    http://endpatras.wordpress.com/2013/10/06/ψηφισμα-δηλωση-αποδοχησ-υποστηριξη/

    Katerina Niovie ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
    ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΠΕΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ BINTEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
    http://alfeiospotamos.pblogs.gr/
    http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
    http://endpatras.wordpress.com/
    http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/09/blog-post_12.html
    http://www.endcyprusdebt.com/protokola/
    ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΧΑΝΙΑ-ΛΑΓΟΡΑΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΤΤΙΚΗ)
    δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις
    http://ei-end.blogspot.gr/
    http://www.artemis-sorras.com/
    http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/10/ei-end_2043.html?spref=fb
    http://spametadesma.blogspot.gr/2013/05/blog-post_24.html
    http://olixnos.blogspot.com/
    http://ei-end-aitoloakarnanias.blogspot.gr/

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, E.N.D. ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (FACEBOOK, BLOGS, SITES, YOUTUBE) ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
    ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ EI-END
    http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/end_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΩΝΥΜΟΣ
    LIKNS

    ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ


    ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ!!! (9 φωτογραφίες)
    ͽΙͼ"ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ-ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"ͽΙͼ
    ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ.

    Κυκλοφορεί μέσω πρωτοβουλίας πολιτών το παρακάτω
    ψήφισμα, που οι υπογράφοντες ζητούν την εξέταση και αποδοχή της πρότασης Σώρρα από το Ελληνικό Κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους.
    Πιο συγκεκριμένα η δήλωση αποδοχής και υποστήριξης γράφει:
    ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ
    ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
    ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ & ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI E.N.D.
    (End National Debt) ΥΨΟΥΣ 6οο.οοο.οοο.οοο $ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/9/12 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:
    Ως Έλληνας πολίτης για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και την κατάργηση των μνημονίων που οδήγησαν τη χώρα σε υποδούλωση με επαχθείς και ειδεχθείς όρους επιθυμώ:
    Α) Να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμιου Σώρρα & του Οργανισμού E.N.D.
    (End National Debt) ύψους 6οο.οοο.οοο.οοο $ Η.Π.Α., από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αυτήν από 28-9-2012 με την κατάθεση των χρημάτων.
    Β) Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των ανώτατων δικαστών του Αρείου Πάγου, για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του δημοσίου χρέους και
    Γ) Να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες.
    Με τη ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου, σε περίπτωση μη ελέγχου και αναιτιολόγητης ή σιωπηρής απόρριψής της ως άνω πρότασης από την Ελληνική Κυβέρνηση και σύναψης νέων μνημονιακών συμβάσεων που οδηγούν σε απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

    http://endpatras.wordpress.com/2013/10/06/ψηφισμα-δηλωση-αποδοχησ-υποστηριξη/

    Katerina Niovie ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
    ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΠΕΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ BINTEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
    http://alfeiospotamos.pblogs.gr/
    http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
    http://endpatras.wordpress.com/
    http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/09/blog-post_12.html
    http://www.endcyprusdebt.com/protokola/
    ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΧΑΝΙΑ-ΛΑΓΟΡΑΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΤΤΙΚΗ)
    δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις
    http://ei-end.blogspot.gr/
    http://www.artemis-sorras.com/
    http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/10/ei-end_2043.html?spref=fb
    http://spametadesma.blogspot.gr/2013/05/blog-post_24.html
    http://olixnos.blogspot.com/
    http://ei-end-aitoloakarnanias.blogspot.gr/

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, E.N.D. ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (FACEBOOK, BLOGS, SITES, YOUTUBE) ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
    ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ EI-END
    http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/end_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑΤΙ...) ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ... ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Φοβάμαι αγαπητέ μου ότι μάλλον δεν θα σας αφήσουν ήσυχους. Όχι ότι φταίτε σεις οι Δημόσιοι Υπάλληλοι αλλά διότι τις τελευταίες δεκαετίες δομήθηκε ένα εντελώς φαύλο καθεστώς το οποίο είναι αδύνατον να διορθωθεί σε λιγότερο από 15 χρόνια. Γι' αυτό και είναι επιβεβλημένες οι εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών που το κράτος και οι Δήμοι παρείχαν στους πολίτες. Για να λειτουργίσουν σαν το μονοπάτι που θα μας βηθήσει να κόψουμε δρόμο.
      Τώρα το ότι κάποιος ανώνυμος σχολιαστής είπε και μερικά βαριά λόγια μάλλον έπρεπε να το περιμένεις. 1500.000 άνεργοι και 750.000 άνθρωποι με διασφαλισμένη διά νόμου μονιμότητα αποτελεί αν μη τι άλλο ένα πεδίο στο οποίο θα αναπτυχθούν συγκρούσεις, πικρίες και θα ειπωθεί και καμμιά κουβέντα παραπάνω.

      Διαγραφή
  6. Σωκράτης Δαλιγκάρος6 Μαΐου 2014 στις 11:20 μ.μ.

    Μου κάνετε και υποδείξεις κ.Διαχειριστά. Από ότι κατάλαβα τρέφεστε από την ενασχόληση με το πρόσωπό σας. Να πούμε δύο λόγια διότι εσύ προκαλείς.
    1. δεν παίζεις τίμια διότι χρησιμοποιείς το χιούμορ σου για να καλύψεις τις ατασθαλίες σου και τι εννοώ. Το ότι αφήνεις ανωνύμους να αναρτούν ότι θέλουν τότε σημαίνει ότι συμφωνείς μαζί τους. Δηλαδή συμφώνησες ότι όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου Βέροιας είναι τεμπελχανάδες. Επίσης σημαίνει ότι τρέφεσαι από το κουτσομπολιό.
    2. το ότι δεν φανερώνεις τον ανώνυμο σημαίνει ότι τον καλύπτεις, μπορώ να πω ότι τον ξέρεις, αν και για μένα είσαι ηθικά υπεύθυνος γι’ αυτόν. Διότι εάν σου έγγραφε τα δικά σου μυστικά δεν θα τα ανέβαζες, ή εάν έβριζε κάπου θα τον σταματούσες. Εσύ όμως τώρα τον στηρίζεις, επομένως τον υποστηρίζεις στην ουσία για τους δικούς σου σκοπούς. Διότι ο κος Ανώνυμος είπε Δαλιγκάρος, από όλη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του συλλόγου ανέφερε το όνομά μου, προσπάθησε να με φοβίσει κιόλας τρομάρα του, σουπιά ανώνυμη λοιπόν, κάτι ήθελε να κάνει ο κύριος.
    3. έστω και τώρα στείλε μου το email του ανώνυμου ως οφείλεις από τον ηθικό σου χαρακτήρα, διότι εφαρμόζεις την αρετή σου μόνο ως προς τον κολλητό σου ανώνυμο.
    4. κόλλησες με τον Σώρρα, καλό αυτό. Γιατί το τονίζεις τόσο; Εγώ το προσπέρασα, δεν έβγαλα κουβέντα. Αλλά αφού τον διάβασες και τον μελέτησες και πείστηκες ότι είναι απατεώνας τον έκανες και διαφήμιση από επάνω. Όμως αφού ο Σώρρας είναι απατεώνας τότε είναι και η δικαστική αρχή που τον αθώωσε για σένα ή δεν είναι; Πες και τα υπόλοιπα που μελέτησες, για τα παγκόσμια καταπιστεύματα της Ελλάδος, τις υπογραφές Παπούλια, Αλογοσκούφη και Βασιλάκη, για τα άτοκα δάνεια, για την σωτηρία των κόκκινων δανείων, για το αφορολόγητο ΚΙΣ. Με το λαό και την Ελλάδα είσαι έτσι δεν είναι ; όχι με τις τράπεζες και τον τόκο; Από ότι κατάλαβα τόνισες τον Σώρρα για να με φοβίσεις γιατί κάπου έπρεπε να χτυπήσεις. Από τον φόβο ζεί το καθεστώς δυστυχώς το οποίο εγώ δεν στηρίζω. Άλλοι ασχολούνται με τα πίτουρα κι εγώ μελέτησα τον Σώρρα, τι δεν καταλαβαίνεις; Και Μίκυ μελέτησα, τον είδα από κοντά, τον θαύμασα ; και ψάλτης έκανα, προσπάθησα ότι μπόρεσα έκανα, είμαι μικρός ακόμη θα μάθω, όμως γράψε και για αυτά κάτι, αγαπώ την χώρα μου δεν ντρέπομαι. Μπορώ να σε βοηθήσω, να μορφωθεί και ο Ανώνυμος φίλος μου.

    Σου έδωσα και σήμερα την τροφή σου. Προσπάθησε να βρεις κάτι να με εξευτελίσεις κι εμένα έτσι για να χαρείς εκ του ασφαλούς, δεν είναι τυχαίο, κάτι θα βρεις προς Θεού δεν έχω μόνο καλά, ενοχλώ μερικούς. Το γραφείο μου είναι στον 1ο όροφο της τεχνικής. Έλα όποτε θες να με επιθεωρήσεις, σου δίνω τον λόγο μου εάν με βρεις να κάθομαι έχεις την απόλυσή μου από τώρα. Ο ανώνυμος όμως θα αποκαλυφθεί, μην το δεις σαν απειλή, δημοκρατία λες ότι έχουμε και έχω κι εγώ δικαίωμα να ξέρω με ποιον μιλάω. Τα σχόλια τα προσβλητικά θα απαντηθούν, μην το δεις σαν απειλή είναι απλό δικαίωμα. Με τα τιμής.

    Σωκράτης Δαλιγκάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αδικείς. Πριν απ' όλα διότι αυτός ο τύπος, που δεν τον ξέρω, έδωσε το όνομά του.
      Όσο έβαζα αναρτήσεις που με προσέβαλαν και με έβριζαν τόσο έπαιρναν θέρρος ανώνυμοι και συνέχιζαν. Έκοψα το καλαμπούρι.
      Τρίτον. Που είδες να ονομάζω τεμπέλιδες συλλήβδην όλους τους κρατικούς λειτουργούς. Αντίθετα τους θεωρώ ανθρώπους των οποίων η συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα του ύφους της διοίκησής τους.
      Τέταρτον. Όχι δεν μοι αρέσουν τα κοτσομπολία. Προσπάθώ να φανώ χρήσιμος ανοίγοντας ένα διάλογο πάνω σε προβλήματα της πόλης που ζω. Ο μέχρι σήμερα βίος μου το αποδεικνύει. Νομίζω τουλάχιστον.

      Κλείνοντας θέλω να σου θυμίσω πως το ότι έχεις διαφορετικές απόψεις από μένα δεν σε κάνει ούτε αντίπαλο μου ούτε ,κατά κανέναν τρόπο μάλιστα, εχθρό μου. Σε κάνει συνομιλητή μου. Σ΄αυτήν την πόλη, βλέπεις, άνθρωποι με απόψεις και επιχειρήματα είναι σχετικά λίγοι και άρα ποολύτιμοι.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!