Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Φτήνιες…



Προχθές αναρτήθηκε κείμενο που αφορούσε στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου της 26 02 14. Είχε αναφερθεί το φαινόμενο Σώρρας με τους λιγότερο κολακευτικούς χαρακτηρισμούς. Δεν είναι να επαναλαμβάνονται. Το link υπάρχει και είναι στη διάθεση του καθενός. 

Το συμβάν
Το τραγικό στην όλη ιστορία είναι ότι την Τετάρτη στο ΔΣ μας προέκυψαν γαμπροί.
Για την ακρίβεια μνηστήρες. Στο δημοτικό συμβούλιο εμφανίσθηκε το Σύριζα και μερικές ομάδες πολιτών οι οποίες απ’ ότι έγινε γνωστό έχουν Νομική υπόσταση Συλλόγου.  Το ΣΥΡΙΖΑ και δύο τρεις σύλλογοι δηλαδή. Κακό; Όχι βέβαια. Το θέμα είναι τι έγινε μετά.

Οι άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σ’ ένα κύκλο Λογικής και Νομιμότητας έφτασαν να προβάλλουν απαιτήσεις και ισχυρισμούς δεκάδες φορές πιο παράλογους και παράνομους από αυτούς του κύκλου του κυρίου Αρτέμη Σώρρα!!!. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ενώ το αίτημα Σώρρα ήταν να του δοθεί το δικαίωμα να βρει αυτός επενδυτή που θα έπαιρνε το ακίνητο του παλιού δικαστηρίου (φωτογραφία μαζί με το καινούργιο και την άποψη του blog) έχοντας ένα συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο και δεσμεύσεις για συγκεκριμένες αποδώσεις, το αίτημα των μνηστήρων ήταν πως θέλουν το ακίνητο για να το κάνουν ότι αυτοί νόμιζαν. 

Η απειλή
Κι ενώ αν το αίτημα Σώρρα δεν ικανοποιούταν οι αιτούμενοι απλά θα αποχωρούσαν (δεν έγινε τίποτε. Τους είπαν να ξανάρθουν)  , οι μνηστήρες δήλωσαν ορθά κοφτά ότι αν τους το αρνηθούν θα πάνε να καταλάβουν το Δημόσιο κτήριο.  

Γιατί έγιναν όλα αυτά;
Υπάρχει εξήγηση: Μετά το αίτημα της παρέας του αυτόκλητου σωτήρα, κάποιοι συνεννοήθηκαν να κάνουν ρελάνς. Έτσι εμφανίσθηκαν οι Συριζάτορες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι είχαν προσδοκίες. Οι ίδιοι οι Συριζάτορες ότι θα κάνουν μια δυναμική παρουσία. Μια παρέλαση πριν την επέλαση, τρομάρα τους.  Οι σύλλογοι ότι θα ακουσθεί η άποψή τους και θα κερδίσουν τα άτομα που τους κουλαντρίζουν πόντους στο μικρό προεκλογικό παιχνίδι. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης για να ανοίξουν ένα παράθυρο συνεργασίας γιατί πολλά μπορεί να συμβούν μέχρι τις εκλογές. (Μέχρι και να μην μπορούν να κάνουν ψηφοδέλτιο, ας πούμε). Οι αντίστοιχοι της αντιπολίτευσης, αν δεν αιφνιδιάστηκαν, να κάνουν την δική τους σπέκουλα.
Το Ιλαρό Συμπέρασμα
Δεν είναι γνωστό αν ο κώλος κάποιων αντέχει το άβραστο γάλα ή αν το όλο σόου δεν ήταν παρά ένα φτηνό εικονικό νταηλίκι. Γιατί, η κατάληψη ενός δημόσιου κτηρίου, ιδιοκτησίας ΤΑΥΠΕΔ έστω, επισύρει κλομπ, ασπίδες και κάτι τριώροφα παιδάκια στη θέα και μόνον των οποίων οι επαναστάτες του γλυκού νερού θα αρχίσουν να αναρωτιούνται αν λειτουργούν οι τουαλέτες των παλιών δικαστηρίων

2 σχόλια:

  1. http://dimastin.blogspot.gr/2014/02/blog-post_28.html

    Καμάρωσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω πιστευω στον Αη Βασιλη και μαλιστα του ζητησα για του χρονου να μου φερει δωρο την κοτα που κανει τα χρυσα αυγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!