Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αποδίδοντας τα ίσα στον κ. Ακριβόπουλο



Μετά το e-mail του Γιάννη Ακριβόπουλου (του εμπόρου accessoires στην οδό Βενιζέλου)  σκέφτηκα πως πιθανώς να του ήμουν και απότομος. Εκτός από το γεγονός ότι ο άνθρωπος μου είχε αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί όρθιος, έχει και άποψη την οποία πολύ συχνά εξέφρασε δημόσια μέσω και αυτού του  blog. Σκέφτηκα πως θα τον αδικούσα αν δεν αφιέρωνα λίγο χρόνο σε κείμενα που κατά καιρούς μου έχει στείλει. Τα βρήκα και δίνω τα link τους μαζί με μικρή αναφορά.

Σκέφτομαι πως πιθανώς να του κάνω και κακό. Όταν έχεις άποψη αποκτάς και εχθρούς. Όταν είσαι φυτό εσωτερικού χώρου δεν πρόκειται να αποκτήσεις ποτέ. 

Έχοντας τα μάτια ανοικτά πρότεινε αντίστοιχες δράσεις με αυτές της Κοζάνης

Προκάλεσε δράσεις του Αντιδημάρχου καθαριότητας

Προτάσεις για την Βενιζέλου

Προκάλεσε δημόσια συζήτηση για τη χρήση ποδηλάτων

Προτάσεις για την κτηριακή αναβάθμιση δημόσιων κτηρίων

Ανέδειξε το πρόβλημα και τις προοπτικές του Τριποτάμου

Έδωσε χρήσιμες απόψεις για το πρόβλημα τις στάθμευσης

Είχε ετοιμάσει με επιμέλεια κείμενο για το Δημοτικό Συμβούλιο, όταν 50 συμπολίτες καταθέσαμε πρόταση για την απάλυνση του προβλήματος της στάθμευσης στο «αναπλασμένο» κέντρο. Δυστυχώς η παράταξη της πλειοψηφίας μας πέταξε έξω. 

Τα παραπάνω είναι κείμενα του Γιάννη Ακριβόπουλο. Φυσικά υπήρχαν και σχόλια σε κείμενα άλλων (κυρίως δικά μου). Θυμάμαι με πόση καθαρότητα είχε προσεγγίσει το πρόβλημα των αδεσπότων χωρίς να γνωρίζει ότι η απλή λύση που πρότεινε προβλεπόταν και από την Νομοθεσία. 

Αυτός είναι ο φίλος που θα ήθελα να με πείσει. Για την ακρίβεια δεν θέλω να πεισθώ για τις ικανότητες του ιδίου. Αυτές δεν έχω δικαίωμα να τις αμφισβητήσω. Θέλω να με πείσει πως θα καταφέρει να παραμείνει δραστήριος και χρήσιμος στο περιβάλλον που λέγεται Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας και γενικότερα δημόσιος βίος στην τοπική μας κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!